Bruisende zaken

Waarom zijn branded koffiebekers zo populair?

Waarom zijn branded koffiebekers zo populair?

05-11-2019

Nederland is het land waar de meeste koffie wordt gedronken ten opzichte van de rest van de wereld. De voorkeuren qua koffiehouders lopen voornamelijk uit een van de klassieke koffiemok, een eenvoudige plastic beker tot de kartonnen variant. En laat de kartonnen variant nu degene zijn die je niet alleen praktisch maar ook als marketing tool kunt inzetten. Want zeg nou eerlijk: koffie drinkt altijd net iets ‘lekkerder’ wanneer de koffiehouder er goed uitziet.

Duurzaam 

De voornaamste plek waar koffie een hoofdrol speelt zijn de Nederlandse kantoren. De gemiddelde Nederlander drinkt ongeveer 2,4 koppen koffie per dag. Stel je voor dat deze koppen koffie gedronken worden uit een plastic beter. Naast dat dat in deze tijd ‘not done’ is, aangezien de overheid ervoor zorgt dat alle plastic wegwerpartikelen voor eenmalig gebruik verbannen worden. Doet het plastic af aan de smaak van de goed geselecteerde koffiebonen. Een mooie bijkomstigheid en zeker geen onbelangrijke is het feit dat kartonnen koffiebekers milieuvriendelijk zijn. De kartonnen koffiebekers bieden een uitkomst doordat het design van de bekers makkelijk gewisseld kan worden en de bekers recyclebaar zijn. Waarom zou je dan niet de nieuwste manier van duurzaamheid en tegelijkertijd promotie uitproberen? Bedrukte kartonnen koffiebekers, de nieuwste trend van dit moment! 

Geschikt voor intern en externe marketing

Je ziet veel verschillende kartonnen koffiebekers: onbedrukte, standaard bedrukte maar ook gepersonaliseerde koffiebekers met een logo of boodschap. Je kunt dit zien als een nieuwe marketing communicatie middel. Cupsz is een van de grote bedrukte koffiebekers spelers die bedrijven helpt om zichzelf goed te profileren, zowel intern als extern. 

Naast dat bedrukte koffiebekers niet meer weg te denken zijn uit het hedendaagse straatbeeld, zie je ze ook steeds vaker terug op onder andere beurzen. Een bedrukte koffiebeker laat een boodschap achter, zelfs op het moment dat ze jouw stand al lang hebben verlaten. De koffiebeker met jouw logo, jouw product, een QR code met een link naar je website of een bekende slogan valt extra op. En die extra exposure, dat is iets waard! De gemiddelde koffiedrinker doet er 7 minuten over om de koffie te nuttigen, wat jouw bedrukte koffiebeker 7 minuten geeft om de aandacht te trekken. Dat zijn heel wat mensen die zij passeren met jouw opvallende koffiebeker. 

Makkelijk wisselen van boodschap en design

Maar die opvallende koffiebeker, moet je die dan in grote oplages drukken? En heb je dan maanden lang hetzelfde design? Nee, absoluut niet. Als je besluit om gepersonaliseerde koffiebekers te laten bedrukken voor jouw bedrijf zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Een logo, een beeldmerk, een interne grap of een slogan met een tof design behoren allemaal tot de opties. Als eerste kies je tussen de verschillende formaten bekers. Hoe groter de beker, hoe meer ruimte voor jouw boodschap. Hierbij is er keuze uit bijvoorbeeld een espresso cup, een cappuccino formaat en een grote milkshake beker. Oftewel voor ieder wat wils! Door de digitale bedrukking is het mogelijk om jouw gewenste design in full colour op de kartonnen koffiebeker te bedrukken waardoor het nog meer opvalt! 

Wanneer je denkt dat deze bedrukte koffiebekers alleen weggelegd zijn voor de grote bedrijven heb je het mis. Doordat de bekers in kleine oplages besteld kunnen worden, zijn ze ook toegankelijk voor de kleinere bedrijven. Daarnaast is het mogelijk om veel te variëren met verschillende soorten bedrukking. Denk hierbij aan een speciale ‘personeelsuitje’ beker, een productlancering en een ‘werknemer van de maand’ koffiehouder. De koffiebeker is hierdoor aan het uitgroeien tot een sterk communicatiemiddel om jouw boodschap over te brengen aan zowel je werknemers als je (potentiële) klanten. Hierdoor raakt iedereen die in aanmerking komt met de Cupsz op de hoogte van jouw boodschap op ludieke wijze! 

Polluxstraat 14, 5047 RB Tilburg - info@cupsz.nl - https://www.cupsz.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Impuls
Impuls
Oisterwijk Bruist

Het auto zomeradvies
Het auto zomeradvies
Oisterwijk Bruist

Nog reden genoeg
Nog reden genoeg
Oisterwijk Bruist

Botox tegen zweten?
Botox tegen zweten?
Oisterwijk Bruist

Mediation: Juist nu!
Mediation: Juist nu!
Oisterwijk Bruist

Wit
Wit
Oisterwijk Bruist


Is er weer licht?
Is er weer licht?
Oisterwijk Bruist


Thuis!
Thuis!
Oisterwijk BruistUw steun is hard nodig!
Uw steun is hard nodig!
Oisterwijk Bruist


Advies over uw tuin?
Advies over uw tuin?
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).