column

De sfeerverlichting hangt alweer  Laat de feestdagen maar komen.

De sfeerverlichting hangt alweer Laat de feestdagen maar komen.

01-12-2019

November, de herfst is in alle facetten aanwezig. In de horeca, en natuurlijk thuis, winterse gerechten op tafel: heerlijk! De winkels doen natuurlijk ook mee met de aanloop naar de winter. Mooie collecties en producten die passen in het seizoen. De sfeerverlichting hangt deze maand weer en we maken ons op voor een aantal koopzondagen aan het eind van het jaar. Ook hebben we natuurlijk de intocht van Sinterklaas op zondag 17 november.

Momenteel zit ik een beetje te stoeien met de nieuwe jaarplanner. Stoeien omdat er een verandering plaatsvindt in de detailhandel vanwege het aankoopgedrag van de consumenten. Dat wil eigenlijk zeggen dat we de klanten moeten willen tegemoetkomen aan hun veranderende wensen. Ze kopen gewoon meer op internet en willen dus blijkbaar iets aanschaffen op een moment wanneer zij dat willen. Dit betekent dat we de winkeltijden zullen moeten aanpassen op termijn. Hier ontkomen we niet aan. De vraag is dan ook of we bijvoorbeeld meer op zondag open moeten gaan en wat te doen met een teruglopende koopavond… Hierover krijgen de winkeliers en betrokken ondernemers een enquête over deze maand, zodat we gezamenlijk een weloverwogen keuze kunnen maken met een groot draagvlak om ons te beschermen tegen teruglopende verkopen en bezoekersaantallen. Ook zullen we begin van de maand horen wat de aangekondigde gemeentelijke bezuinigingen teweeg zullen brengen. We zijn benieuwd of we daarvan last van zullen ondervinden. We hebben in ieder geval onze wensen kenbaar gemaakt bij de gemeente. Momenteel vraagt de organisatie van het Black Friday Weekend (eind van de maand) en de editie van WinterglO’w de meeste tijd. Overigens kan iedereen zich nog aanmelden voor een kraam of misschien wel een muzikale bijdrage tijdens WinterglO’w. Ook feliciteren we natuurlijk Bart van Hal nog met de opening van zijn nieuwe restaurant mooR Up. Succes met jullie team! Volgende keer weer meer nieuwtjes en updates. Kijk voor meer en uitgebreide informatie over genoemde evenementen op: www.bezoekoisterwijk.nl. Ook tips zijn natuurlijk welkom. Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen! Frits Knibbeler

info@cm-oisterwijk.nl | 06-50 64 64 25

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans