bruisende zaken

Het interieur van jouw dromen

Het interieur van jouw dromen

01-12-2019

Na al jarenlang zelfstandig te werken, begon Koen Donders drie jaar geleden met zijn bedrijf Luxury Design Interiors. In korte tijd groeide het bedrijf uit tot een waar succes en realiseerde het al vele mooie interieurs. Met zijn bedrijf helpt Koen je aan een prachtig interieur op maat. Je bent hierbij altijd zeker van een uitstekende dienstverlening en een interieur dat compleet naar wens is.

Je bent zo goed als je laatste project

Alles is mogelijk

Bij luxury Design Interiors houden ze van een uitdaging. Hoe jij jouw nieuwe interieur ook voor je ziet, Koen en zijn team maken het werkelijkheid. Je kunt er terecht voor kasten, keukens en nog veel meer. Elk onderdeel wordt op maat gemaakt en elk denkbaar materiaal is mogelijk. Zo ben je zeker van een interieur dat perfect bij jou en jouw wensen past.

Goede en snelle service

Luxury Design Interiors verzorgt de totaalinrichting van jouw woning van begin tot eind. Je wordt hierbij compleet ontzorgd. Van het eerste advies tot aan het plaatsen van het nieuwe interieur in jouw woning. Doordat het bedrijf compact is, wordt er snel geschakeld en heb je gedurende het hele project één aanspreekpunt. En wanneer er iets is, mag je altijd bellen. Binnen korte tijd staat er dan iemand klaar om je te helpen.

Midden en hoge segment

Koen bouwde al interieurs voor diverse bekende Nederlanders. Bijvoorbeeld projecten voor Josh V en Antoinette Scheulderman. Naast deze projecten in het hoge segment, verzorgt Luxury Design Interiors ook veel interieurs in het midden segment. Voor iedereen creëert hij een interieur op maat.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan zeker eens contact op!

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak via +31 (0)6 21 81 60 45

Eigenaar: Koen Donders | Makkumplein 4,Tilburg | +31 (0)6 21 81 60 45 | info@ldih.nl | www.ldih.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04737 - Huidzorg Unique