bruisende zaken

Culinair  genieten

Culinair genieten

01-12-2019

Keurslagerij La Cucina is in de afgelopen 7 jaar uitgegroeid tot een begrip in Oisterwijk. Het bedrijf wordt gerund door Janmaarten en Majella Maton samen met hun twee kinderen en hun enthousiaste, gezellige team. Het is daarom een echt familiebedrijf met een persoonlijk twist. De zaak is gevestigd in een voormalig restaurant. Dit geeft de winkel een bourgondisch en gezellig karakter.

Wat wil jij vandaag eten?

Uiteraard vind je bij La Cucina het lekkerste vlees. Het assortiment is erg uitgebreid, dus grote kans dat je precies vindt wat je zoekt. Naast vlees van hoge kwaliteit, kun je er ook terecht voor verse maaltijden, hapjes, Franse kazen, tapas, wijnen, belegde broodjes en nog veel meer! Ideaal wanneer je snel een lekkere en verse maaltijd op tafel wilt toveren of een gezellige avond met vrienden hebt gepland. Ook is het mogelijk lekkere hapjes voor een groter gezelschap te halen bij La Cucina. Bel hiervoor even van tevoren, dan worden de gerechten speciaal voor jou gemaakt.

Eten met een verhaal

Extra genieten deze kerst

Bijna alles in de winkel wordt zelf gemaakt. Ook zit achter elk stuk vlees een verhaal. Ze kunnen je precies vertellen waar het vlees vandaan komt. Deze transparantie maakt La Cucina een betrouw-baar adres voor vers vlees en andere lekkernijen. Zelfs achter de naam zit een verhaal. La Cucina is Italiaans voor ‘de keuken’. De keuken is een plaats waar het gezellig is en waar iedereen in huis samenkomt. Dat is precies de sfeer die La Cucina uit-straalt.

Weet jij al wat je deze Kerst gaat eten? Bij La Cucina kun je terecht voor een compleet kerst-diner. Van voorgerechten en nagerechten tot een lekkere bijbehorende wijn.

Vul de bestellijst die je in de brievenbus ontvangt in met jouw wensen. Wil je iets wat niet op de lijst staat? Dan wordt er alles aan gedaan om het te regelen. Je kunt de ingevulde bestellijst inleveren in de winkel of je bestelling doorbellen.

Tegenwoordig willen mensen weten waar hun eten vandaan komt. Wij kunnen ze die zekerheid geven.

Eigenaren: Janmaarten & Majella Maton Gemullehoekenweg 5, Oisterwijk 013 5213492 info@lacucina.keurslager.nl www.lacucina.keurslager.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11158 De reizende masseur