Columns

Wat heeft 2020 in het verschiet...

Wat heeft 2020 in het verschiet...

01-01-2020

Allereerst wil ik alle lezers een bruisend 2020 toewensen in een goede gezondheid! Ten tweede kunnen we weer terugkijken op een mooi en zonnig jaar met veel leuke resultaten door het Centrummanagement en collega/nieuwkomer Citymarketing.

We kijken ook terug op een drukke decembermaand met een geslaagde WinterglO’w en veel bezoekers. Zonder alle vrijwilligers en sponsoren kan zoiets geen gestalte krijgen, dus ook vanaf deze column: hartelijk dank hiervoor! De jaarplanners zijn inmiddels weer uitgedeeld, en we zien dat er toch weer meer evenementen zijn toegevoegd. Zijn we uiteraard blij mee. Het is immers best een werk om iets te organiseren met de huidige regelgeving die steeds ingewikkelder wordt. Geld speelt natuurlijk ook een rol. Maar we laten ons niet tegenhouden, en proberen elk jaar weer het centrum, en natuurlijk Oisterwijk, op de kaart te houden.

We hebben twee cafés in de Top 100 staan en zijn tweede op de jaarlijkse ranglijst van MKB-bedrijven geëindigd. Mooie resultaten. Onlangs hebben we een enquête gehouden om te polsen of er behoefte is aan meer koopzondagen. Ook is de vraag gesteld wat te doen met de huidige koopavond. Echter was het resultaat zo dat er geen meerderheid was voor een grote uitbreiding van de koopzondagen en de mening over de koopavond was bedroevend te noemen. Maar dat konden we al merken. We gaan hier komend jaar aan werken om de klant tevreden te houden en te handelen naar zijn  wensen.

 

In het winkelgebied staan wat verhuizingen gepland, en ook de daarbij behorende verbouwingen. Geeft aan dat Oisterwijk nog steeds in trek is bij ondernemers en investeerders. Zo zien we dat we concurrerend bezig zijn ten opzichte van andere plaatsen.

 

Een aantal partijen hebben gemeend, door ons voorstel, om eens te meten hoeveel passanten en bezoekers in Oisterwijk komen. Zo’n onderzoek wordt gedaan door specialistische bedrijven, die op een kundige manier de tellingen verwerken met speciale software. Hopelijk geven de resultaten straks weer dat we een bruisende plaats hebben. Houden jullie op de hoogte.

Wisten jullie trouwens dat de nieuwe cadeaubon van Oisterwijk een groot succes is?

Koop hem bij TIP in de Tiliander!


Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

Frits Knibbeler Centrummanager

info@cm-oisterwijk.nl | 06-50 64 64 25

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06138 - 't Stationneke