bruisende zaken

Lekker in uw vel

Lekker in uw vel

01-01-2020

Heeft u vervelende huidproblemen of ervaart u vochtophoping in de huid? Blijf er dan niet langer mee rondlopen! Het levert naast fysieke klachten, vaak ook onzekerheid op en dat is zonde. Na een behandelplan van Huidzorg Unique kan uw huid er compleet anders uitzien.

1 januari 2020 Huidzorg Unique 5 jaar 10% korting op Dermasence producten in de maand januari 2020

Dromen waarmaken

enée van Berkel is de onderneemster en huidtherapeut achter Huidzorg Unique. Haar interesse werd jaren geleden gewekt door behandelingen om de huid te verbeteren. Na het volgen van 4-jarige HBO-studie aan de Hogeschool Utrecht, diverse cursussen en het opdoen van extra ervaring in gespecialiseerde oedeemklinieken in Duitsland, is Renée haar droom achterna gegaan. De droom waarin ze succesvol is met een eigen onderneming.

Het gewenste resultaat

Huidzorg Unique is in 2015 opgericht om mensen van A tot Z te kunnen helpen met huidproblemen. Renée biedt diverse behandelingen aan en geeft graag professioneel advies op maat. Als het nodig is, zal ze u altijd doorverwijzen naar een andere specialist voor het beste resultaat. Renée helpt u graag op een zo effectief mogelijke manier, waarbij ze het belangrijk vindt dat u zich op uw gemak voelt.

Diversiteit

Helaas bestaan er veel huidaandoeningen. Denk aan acne, wratjes, lipoedeem, lymfoedeem, rosacea, littekens, vitiligo en zelfs de gevolgen van kanker. Gelukkig biedt Huidzorg Unique ook allerlei behandelingen om deze aandoeningen te voorkomen, behandelen of camoufleren. Hiervoor gebruikt ze verschillende technieken met de hand en apparatuur. Maar denk ook aan crèmes en producten, zoals steunkousen die u in het dagelijkse leven kunt gebruiken om nog gezonder voor de dag te komen.

Persoonlijke zorg

gaat graag samen met u aan de slag met de ontwikkeling van een behandelplan op maat. Iedere huid is namelijk weer anders. Daarom staat persoonlijke zorg centraal. U heeft altijd één aanspreekpunt. Renée luistert goed naar u en neemt ruim de tijd. Dit zorgt niet alleen voor het beste resultaat, maar ook voor een kans om uw verhaal kwijt te kunnen. Zo verlaat u de kliniek met een glimlach op uw prachtige gezicht.

Kom eens langs

U vindt Huidzorg Unique op een goed bereikbare locatie in Medisch Centrum de Voorste Stroom in Oisterwijk. Het is een gezellige kliniek waar u zich al snel op uw gemak voelt. Maak daarom zeker een afspraak om samen met Renée te kijken naar passende mogelijkheden. Zo kunt u weer genieten van een huid om trots op te zijn!

iedere huid is uniek en omhult een uniek mens.

Moergestelseweg 22, Oisterwijk | 06-19336915 info@huidzorgunique.nl | www.huidzorgunique.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).