column

We maken er een mooi jaar van!

We maken er een mooi jaar van!

01-02-2020

De sfeerverlichting is weer opgeruimd, de dagen worden langer, maar de kou is nog niet verdwenen. Ook was trouwens de ijsbaan weer een groot succes voor Oisterwijk. Wel zien we dat de opruiming op zijn eind loopt. De winkels worden weer met voorjaarscollecties aangevuld. Eind van de maand vieren we carnaval en daarna zal het niet lang meer duren voordat de eerste terrasstoelen weer uit de opslag komen.

De ondernemers hebben de jaarplanner van het Centrummanagement weer mogen ontvangen. Hierop staat weer veel informatie over de evenementen en andere belangrijke data in 2020. U kunt natuurlijk voor nog meer berichten ook de website van bezoekoisterwijk frequent raadplegen. Hier staat zo ongeveer alles op vermeld over belangrijke data, maar ook over de bedrijven in het centrum.

In het voorjaar zullen we weer enkele verschuivingen van winkels zien. De daarbij behorende verbouwingen zullen wel iets van overlast geven, maar daar krijgen we weer mooie winkels voor terug. We wensen de nieuwe ondernemers, en natuurlijk de winkeliers met een andere opzet of verhuizing, veel succes toe! Het duurt nog even voordat er weer een groots evenement is, maar we zijn al wel bezig met de eerste voorbereidingen. Ik kan wel melden dat er gekozen is voor een WinterglO’w in december voor 1 dag. Het zal dan een grote opzet worden op vrijdag 11 december. Maar dat duurt nog wel even.

Van tevoren mogen we eerst nog “Art in Oisterwijk” meemaken.

Dit jaar zal het weer georganiseerd worden voor de duur van 3 weken in juni.

Denkt u aan Valentijnsdag? Verwen je geliefde op 14 februari met een cadeautje of etentje! Volgende keer weer meer nieuwtjes en updates………….

Kijk voor meer en uitgebreide informatie op: www.bezoekoisterwijk.nl Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen! Frits Knibbeler

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).