bruisende zaken

IPL, permanente ontharing

IPL, permanente ontharing

01-02-2020

Februari is hét moment om te beginnen met jouw voorbereidingen voor de zomer. Ja je leest het goed. Als je in januari al begint met IPL behandelingen, kun je daar aanstaande zomer al plezier van hebben. Plan nu een IPL behandeling bij Van Dijck Cosmetic en zet de eerste stap naar een zorgeloze zomer.

Vandaag nog beginnen met IPL? Maak snel een afspraak!

Innovatieve apparatuur

Van Dijck Cosmetic werkt met het IPL-apparaat ‘Program E/O’, een ontharingsapparaat van de nieuwste generatie. Dit apparaat heeft een revolutie teweeggebracht in de IPL-technologie en heeft zelfs al meerdere prijzen in de wacht gesleept. In vergelijking met andere apparaten is de Program E/O 100% veilig, effectief en vrijwel pijnloos!

Zo comfortabel kan IPL zijn

Met een vrij lage pulssterkte en duur zorgt Van Dijck Cosmetic ervoor dat het haar niet kan terug groeien en dat het omliggende weefsel niet beschadigd wordt. De behandeling geeft geen roodheid, puistjes of pigmentproblemen en u heeft ook niet langer met ingegroeide haartjes te maken. De behandeling kan het hele jaar worden uitgevoerd, er is dus geen zomerpauze nodig.

Ga voor resultaat

Al na de allereerste IPL behandeling bij Van Dijck Cosmetic kan je significant verminderde haargroei vaststellen. In de loop van de kuur merk je dat het haar steeds dunner en dunner wordt. Voor een perfect glad resultaat zijn meestal 8 tot 12 behandelingen nodig met tussenpozen van ongeveer 6 tot 8 weken.

Ik ben sinds 2007 schoonheidspecialiste en pedicure, nadat ik 15 jaar in de gerenommeerde gastronomie gewerkt heb.

Sinds 2007, na een omscholing van 3 jaar, ben ik zelfstandig onderneemster en verwen ik mijn klanten met de meest prachtige, doelgerichte en ontspannende schoonheidsbehandelingen.

Kwaliteit, vakkundigheid en eerlijkheid staat voor mij bovenaan. Cosmeceutische gezichtsbehandelingen Pedicure
- Manicure Shellack (CND) behandelingen, voor handen en voeten Ontharingen zoals IPL-behandelingen

Je zult versteld staan hoe makkelijk, snel en vrijwel pijnloos het vervelende haar verdwijnt

Kantstraat 16, Haaren +31 (0)6 520 86 01 9 info@vandijckcosmetic.nl www.vandijckcosmetic.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).