column

Weer langer genieten!

Weer langer genieten!

01-03-2020

De dagen zijn al merkbaar langer aan het worden en aan het eind van deze maand is de zomertijd weer ingevoerd. De winter is dan ook voorbij en we verwelkomen het voorjaar! Hierbij horen natuurlijk de nieuwe collecties in de winkels en de terrassen die weer worden opgesteld. Ook zien we dat er op verschillende plaatsen nog verbouwd of gebouwd wordt. Mooi dat de bouwwerken bijdragen aan een nog mooier centrum.

Op het Lindeplein verwachten we dat de aanpassingen aan de watertafels eindelijk resulteren tot een werkend geheel. Na metingen is ook gebleken dat de verlichting op het plein enigszins moet worden aangepast. Hopelijk duurt dit niet zo lang als de andere werkzaamheden. Uiteindelijk is het plein inmiddels al meer dan 10 jaar niet afgewerkt tot tevredenheid van de ondernemers en bewoners. Klinkt allemaal nog ver weg, maar we kunnen in ieder geval weer melden dat er weer een aantal evenementen gepland staan, waar we weer heel blij mee zijn. Denk aan het Korenfestival, Biermatinee, Art in Oisterwijk, Brabants Mooiste, Oisterwijk in Concert, Fashion-Event, Wintervillage, Filmplein, Reuzenweekend, Jazzfestival, WinterglO’w en meer! De voorbereidingen en organisatie hiervan zijn allemaal in volle gang. Ook verwelkomen we weer een paar nieuwe ondernemers: Reload Studios en Best Business. Etos en Gall & Gall hebben nieuwe eigenaars. Toemen Modelbouw is verhuisd naar Dorpsstraat 17.

Allemaal veel succes gewenst met jullie bedrijf! Citymarketing gaat eind van de maand, als alles volgens planning verloopt, in de Tiliander onder de naam TIP (Toeristisch Informatie Punt), ook intern verhuizen. Ze krijgen een eigen ruimte. De medewerkers kunnen dan beschikken over een betere manier om de bezoekers te helpen of de cadeaubonnen te verkopen.

Overigens staat onze eigen jaarplanner op www.centrummanagement.inoisterwijk.nl Ook nog benieuwd naar de nieuwtjes en updates voor de komende maanden? Lees dan deze column en kijk op: www.bezoekoisterwijk.nl Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen! Frits Knibbeler

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).