column

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk en betrokken

01-03-2020

Koos Mandemakers is een autovakman in hart en nieren. Al 30 jaar heeft hij een eigen garagebedrijf, dat sinds 2002 is gevestigd in Oisterwijk. Sinds 2014 wordt hij bijgestaan door zijn vrouw Sabrina. In de loop der jaren heeft Mandemakers een behoorlijke naam opgebouwd als allround, universeel garagebedrijf.

Gratis bandenopslag voor klanten

Onderhoud en reparatie

Bij Garagebedrijf Mandemakers kun je terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s: van Volkswagen, Audi en Mercedes tot Ferrari, Aston Martin en Lamborghini.Ook voor een ‘simpele’ vakantiecheck of een Apk-keuring ben je bij Mandemakers aan het goede adres. Het bedrijf beschikt bovendien over een eigen bandenopslag, waar klanten gratis hun banden in mogen leggen.

Pechservice

Als je als klant met pech langs de weg komt te staan, kun je een beroep doen op onze pechservice. Voor noodgevallen hebben we zelfs een 24-uursservice en in de toekomst geldt de pechservice niet alleen voor Nederland maar voor heel Europa.” Je kunt hier onder het genot van een bakje koffie en een gezellig praatje wachten totdat je auto klaar is. Voor mensen die slecht ter been zijn, hebben we een haal- en brengservice. Wij vinden dat niet meer dan normaal, als klein bedrijf staan we heel dicht bij de mensen die hier komen

Vragen? Bel ons! We staan voor je klaar!

Garagebedrijf Mandemakers Gasthuisstraat 14-a, Oisterwijk 013-5362513 of 06-85402939 info@autospeciaalmandemakers.nl www.autospeciaalmandemakers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).