column

Toe aan zonnige tijden!

Toe aan zonnige tijden!

01-04-2020

Regen hebben we volgens mij wel genoeg gehad. Ik denk dat iedereen wel aan een zonnige periode toe is. Kunnen we tenminste weer genieten van een nieuwe zomer outfit of een vroege barbecue! Tijdens het schrijven van deze column hoorde ik dat we wellicht een nostalgische kermis mogen beleven in het weekend van Koningsdag. Zou leuk zijn. Tijdens dat weekend zijn er overigens veel festiviteiten in het centrum en op het Lindeplein.

Ook zien we dat er weer een nieuwe eigenaar is gevonden voor de gallerie op de Lind 12. Voor wat betreft andere leegstaande panden in het centrum is ook veel concrete belangstelling. Binnenkort hierover meer.

In de komende maanden starten weer een aantal evenementen. Ook zijn er dan extra koopzondagen gepland. Houdt daarvoor onze social-media en de website bezoekoisterwijk.nl in de gaten. Overigens zullen de ondernemers dit ook onder de aandacht brengen. Op Bevrijdingsdag, 5 mei, zijn de winkels geopend op zondagstijden. Op Goede Vrijdag, 10 april, even opletten: de winkels zijn dan gesloten vanaf 19 uur. De meesten zelfs al vanaf 18 uur.

Centrummanagement gaat binnenkort starten met een zogenaamde Performance Indicator. Dat betekent dat we het aantal bezoekers gaan tellen en meten. Het levert ons veel informatie op over de bewegingen, aantallen, verblijfstijd, frequentie en verplaatsingen van de bezoekers. U begrijpt dat we dit doen volgens de privacywetgeving. Een gespecialiseerd bedrijf installeert de apparatuur en het systeem en levert ook de software en resultaatgegevens. De nuttige informatie delen we met geïnteresseerden die ook bijdragen aan de kosten hiervan.

Centrummanagement heeft begin april ook weer een bijeenkomst voor de aangesloten ondernemers. Een spreker met een ludiek verhaal is een invulling voor een gezellige “netwerk” avond.

Ook nog benieuwd naar de nieuwtjes en updates voor de komende maanden? Lees dan deze column en kijk op: www.bezoekoisterwijk.nl Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen! Frits Knibbeler

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10906 - Proeflokaal 't Gelagh