column

Uw steun is hard nodig!

Uw steun is hard nodig!

01-05-2020

De column van de maand april heb ik nog eens gelezen voordat ik aan deze begon. Wie had kunnen denken dat bijna alle informatie die daarin stond plotseling niet meer waar zou zijn.

We leven in een bizarre tijd waar we eigenlijk niet van kunnen zeggen wanneer we weer terug zijn in ons wereldje van voor half maart. Evenementen, vergaderingen, besprekingen en alle vormen van persoonlijk overleg zijn afgezegd of verplaatst. Het is zomaar geen klein griepje zoals we misschien in eerste instantie weleens dachten. We moeten de situatie serieus nemen en verstandig omgaan met onze gezondheid en die van anderen. In elk geval hebben veel ondernemers in ons centrum er erg veel last van. Eigenlijk allemaal. Het resulteert in gesloten zaken en aangepaste openingstijden. We zien dat veel horecabedrijven de mogelijkheid hebben geboden om gerechten af te halen of zelfs te laten bezorgen. Misschien zullen we dat wel meer gaan zien als de crisis voorbij is. Uiteindelijk biedt deze tijd ook kansen en inventiviteit om eens iets anders toe te passen. Op social media, zoals Facebook en Instagram die nu veel meer gebruikt worden, zie je de meest originele aanbiedingen om toch je producten, artikelen en eten te verkrijgen. Ondernemers willen je bijna overal in tegemoet komen, bijvoorbeeld in de vorm van personal shoppers en hier en daar geven ze flinke korting als je nu een waardebon aanschaft.

Omdat ik van nature best optimistisch ben, hoop ik dat bij het verschijnen van deze uitgave van mei de aangescherpte regels al een beetje zijn versoepeld. Ik schrijf dit namelijk al begin april... U als lezer wil ik vragen om zeker in deze tijd onze plaatselijke ondernemers te steunen door uw aankopen hier te blijven doen. Veel winkels hebben zelf een webshop en willen u graag helpen met het aanschaffen van hun artikelen, al dan niet na sluitingstijd of door middel van een afspraak. Uw steun is daarvoor hard nodig. Wij gaan met Citymarketing en het Buitengebied Management door met de werk-zaamheden om toch zoveel mogelijk mensen, als het weer is toegestaan, naar ons prachtige dorp te bewegen zodat we snel weer gezond terug zijn in onze vertrouwde situatie. Ook nog benieuwd naar de nieuwtjes en updates voor de komende maanden? Lees dan deze column en kijk op: www.bezoekoisterwijk.nl Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen! Frits Knibbeler

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNSGeniet en shop lokaal
Geniet en shop lokaal
Oisterwijk Bruist

De Energetische tuin?
De Energetische tuin?
Oisterwijk Bruist

Botox tegen zweten?!
Botox tegen zweten?!
Oisterwijk Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
Oisterwijk Bruist


Impuls
Impuls
Oisterwijk Bruist

Het auto zomeradvies
Het auto zomeradvies
Oisterwijk Bruist

Nog reden genoeg
Nog reden genoeg
Oisterwijk Bruist

Botox tegen zweten?
Botox tegen zweten?
Oisterwijk Bruist

Mediation: Juist nu!
Mediation: Juist nu!
Oisterwijk Bruist

Wit
Wit
Oisterwijk Bruist


Is er weer licht?
Is er weer licht?
Oisterwijk BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).