column

Is er weer licht?

Is er weer licht?

01-06-2020

Weer een maand verder in deze onzekere tijd. Deze coronacrisis gaat zijn tol eisen. Tot nu toe zijn bijna alle evenementen op voorhand al afgelast voor dit jaar. Ook die van na 1 september vallen in deze categorie. Dit hadden we eigenlijk stilletjes niet gehoopt, maar het is nu eenmaal zo. We kunnen de organisaties niets verwijten, ze hebben de juiste keuzes moeten maken.

Wat betreft vergaderingen en besprekingen kan ik jullie zeggen dat dit niet fijn verloopt met je telefoon of beeldscherm. Ik heb toch de indruk dat het een beetje langs je heengaat. Tijdens het schrijven van de rubriek heb ik toch het gevoel dat we over het meest vervelende punt heen geraken. Eigenlijk verwachten we allemaal dat er een datum komt waar we weer naar toe kunnen leven om de normale situatie weer te kunnen opstarten. Met name de ondernemers kijken hier echt naar uit. Het heeft iedereen, bijna niemand uitgezonderd, uiteindelijk allemaal een offer gevraagd. Zowel geestelijk als economisch. En dan heb ik het nog niet eens over het belangrijkste: gezondheid! Laten we hopen dat dit punt inmiddels bevestigd is door onze regering. De onzekerheid vreet aan je.

Om een goede start te maken met het leven na de crisis, hebben we samen met Citymarketing en het Buitengebied management een grandioze promotie-campagne opgezet voor de komende tijd. U zal dan ook telkens aangepaste reclame, acties en andere uitingen tegenkomen die we gebruiken om Oisterwijk een economische impuls te geven. Dit naar gelang van de dan heersende situatie of maatregelen.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat iedereen zijn inkopen blijft gunnen aan onze eigen ondernemers. Die zullen het nodig hebben om verder te kunnen met hun bedrijven en u de service en gastheerschap te verlenen die bij ons mooie Oisterwijk past en die u van hen gewend bent! Ook als bijvoorbeeld de terrassen weer open mogen, heb ik de indruk dat veel horeca gerelateerde zaken door blijven gaan met hun bezorg- en afhaalservice. Veel klanten hebben daar inmiddels goed en tevreden gebruik van gemaakt. U kunt de mogelijkheden en updates hierover vinden op onze gezamenlijke website van Bezoek Oisterwijk.

Lees deze column en kijk op: www.bezoekoisterwijk.nl Tot ziens in Oisterwijk!

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNSGeniet en shop lokaal
Geniet en shop lokaal
Oisterwijk Bruist

De Energetische tuin?
De Energetische tuin?
Oisterwijk Bruist

Botox tegen zweten?!
Botox tegen zweten?!
Oisterwijk Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
Oisterwijk Bruist


Impuls
Impuls
Oisterwijk Bruist

Het auto zomeradvies
Het auto zomeradvies
Oisterwijk Bruist

Nog reden genoeg
Nog reden genoeg
Oisterwijk Bruist

Botox tegen zweten?
Botox tegen zweten?
Oisterwijk Bruist

Mediation: Juist nu!
Mediation: Juist nu!
Oisterwijk Bruist

Wit
Wit
Oisterwijk Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).