column

Nog reden genoeg

Nog reden genoeg

01-07-2020

De zomer is weer begonnen en de vakanties starten ook deze maand. Voor velen zal het lekker weg zijn in eigen land. Helaas zitten we nog steeds met de gevolgen van de coronacrisis. Eigenlijk hadden we al een aantal evenementen achter de rug moeten hebben en zouden we hier de komende maanden mee doorgaan. Deze maand dus geen Korenfestival, Biermatinee, Kermis of Jaarmarkt.

Wat we wel hebben is een fantastisch mooi en gezellig dorp! De ondernemers doen er alles aan om u te vermaken en verwennen. Denk daaraan als u gaat winkelen, uit eten gaat of een galerie bezoekt.

De horeca mag in het centrum gezamenlijk hun terrassen uitbreiden in het weekend en de winkels bieden extra service zoals persoonlijke afspraken voor verkoop. Winkelen is nog steeds vrijetijdsbesteding nummer één en dat kan alleen succesvol zijn als horeca en winkels samen optrekken. Ook zien we de service van veel restaurants nog steeds uitgebreid met het afhalen en bezorgen van hun gerechten. Dit is dus succesvol gebleken. Moest ook wel omdat er door de regels niet maximaal gebruik mag worden gemaakt van alle ruimtes. We hopen echter wel dat de restricties snel versoepeld kunnen gaan worden komende maanden en dat we in alle vrijheid kunnen genieten van het gastheerschap.

Samen met Citymarketing en het Buitengebiedmanagement werken we komende maanden aan een campagne om meer mensen naar Oisterwijk te trekken. Omdat er veel budget over is dat naar evenementen en dergelijke zou gaan, hebben we dus daar meer mogelijkheden voor. Echter is het ook noodzaak om via alle manieren die we kunnen gebruiken de ondernemers te ondersteunen. En daar zijn we voor. Wist u trouwens dat we hoodies en polo’s verkopen met een knipoog naar de campagne? Kijk daarvoor op de website of stuur me een mailtje. Je ziet dat de er in de bomen weer zakjes gehangen zijn met larven van lieveheersbeestjes. Deze zijn ervoor om de luizen in de bomen, met hun afscheiding genaamd honingdauw, op natuurlijke wijze te bestrijden. Zo hebben we geen last van die plakkerige substantie.

Lees deze column en kijk op: www.bezoekoisterwijk.nl Tot ziens in Oisterwijk!

Centrummanager info@cm-oisterwijk.nl

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNSGeniet en shop lokaal
Geniet en shop lokaal
Oisterwijk Bruist

De Energetische tuin?
De Energetische tuin?
Oisterwijk Bruist

Botox tegen zweten?!
Botox tegen zweten?!
Oisterwijk Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
Oisterwijk Bruist


Impuls
Impuls
Oisterwijk Bruist

Het auto zomeradvies
Het auto zomeradvies
Oisterwijk Bruist

Botox tegen zweten?
Botox tegen zweten?
Oisterwijk Bruist

Mediation: Juist nu!
Mediation: Juist nu!
Oisterwijk Bruist

Wit
Wit
Oisterwijk Bruist


Is er weer licht?
Is er weer licht?
Oisterwijk BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).