bruisende zaken

De wondere wereld van zilverklei

De wondere wereld van zilverklei

01-07-2020

Het is zover! Vanaf deze maand gaan de workshops bij Atelier ’t Zilverke weer van start. Uiteraard in aangepaste vorm zodat je veilig samen met anderen de vele mogelijkheden van zilverklei kunt ontdekken. Eigenaresse Marianne de Bakker-Depmann zorgt voor deskundige, enthousiaste begeleiding.

“Zilverklei is een fantastisch product”, vertelt Marianne. “Je kunt er heel eenvoudig zilveren sieraden mee maken. Het ziet er uit als gewone klei, maar het bestaat uit zilverpoeder, organisch bindmiddel en water. Als je het verhit, houd je een sieraad van 99,9 procent zilver over.” Marianne heeft vele opleidingen gevolgd en verstaat de kunst van het werken met zilverklei dus als geen ander. “Ik blijf mezelf ontwikkelen. Het is ontzettend gaaf om de meest bijzondere objecten te kunnen creëren.” Herdenkingssieraden Op haar website www.zilverke.nl staan unieke sieraden die zij zelf heeft vervaardigd. “In opdracht maak ik ook herdenkingssieraden waar de as van een dierbare overledene in kan worden verwerkt, als blijvende herinnering. Samen met de nabestaanden zorg ik voor een persoonlijk ontwerp dat perfect past bij hoe hun dierbare in het leven stond. Als je dan ziet hoe blij mensen ermee zijn, daar doe je het voor.” Workshops Je kunt de volgende workshops volgen bij Atelier ’t Zilverke: een hanger maken (halve dag) en een ring maken (hele dag, inclusief heerlijke lunch). Je kunt ook een volwaardige cursus volgen, bestaande uit zes lessen. “Ik geniet ervan om mijn kennis over te dragen aan andere mensen.

Het is altijd weer een uitdaging om hen een niveautje hoger e brengen.” Inloop-atelier Ben je al bekend met het werken met zilverklei? Dan kun je
- na aanmelding
- aanschuiven tijdens het inloop-atelier, iedere woensdag van 13.30 tot 16.00 uur. De kosten bedragen € 16,- per keer. Hiervoor mag je alle werkmaterialen vrij gebruiken (zilverklei moet je wel nog aanschaffen). “In een klein groepje van maximaal zes personen ga je aan de slag met je eigen ontwerp, dus het is ook gewoon gezellig.”

Ik geniet ervan om mensen een stapje verder te brengen

Kap. Huijberslaan 2, Oisterwijk | 06-22443833 / 0 13-5220206 | www.zilverke.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Impuls
Impuls
Oisterwijk Bruist

Het auto zomeradvies
Het auto zomeradvies
Oisterwijk Bruist

Nog reden genoeg
Nog reden genoeg
Oisterwijk Bruist

Botox tegen zweten?
Botox tegen zweten?
Oisterwijk Bruist

Mediation: Juist nu!
Mediation: Juist nu!
Oisterwijk Bruist

Wit
Wit
Oisterwijk Bruist


Is er weer licht?
Is er weer licht?
Oisterwijk Bruist


Thuis!
Thuis!
Oisterwijk BruistUw steun is hard nodig!
Uw steun is hard nodig!
Oisterwijk Bruist


Advies over uw tuin?
Advies over uw tuin?
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).