column

Het auto zomeradvies

Het auto zomeradvies

01-07-2020

We hebben over het algemeen een prachtige, warme zomer in Nederland. Doordat het in de zomer behoorlijk warm kan zijn, willen we graag wat zomertips geven. Als het buiten 32 graden is en je zet de airco van de auto op 17 graden, dan verdubbelt dit bijna je benzineverbruik en als je dan eindelijk na een mooie rit uit de auto stapt, krijgt je lichaam het zwaar te verduren met als gevolg een zomerverkoudheid.

Let met dit warme weer op je bandenspanning, want warme lucht zet uit. Dus als je hartje winter voor het laatst je banden hebt opgepompt, kunnen die nu veel te hard staan. Check daarom altijd even de bandenspanning of laat deze checken bij uw garage.

Als je auto een tijdje in de volle zon heeft gestaan, dan kan het zomaar zestig graden worden in de auto, zeker in het geval van een donkere auto. Best even slikken als je dan met je blote benen op de hete stoelen moet gaan zitten. Alle ramen open en gauw gaan rijden werkt het beste.

De heerlijke luchtstroom biedt gelijk een heerlijke verkoeling. Mocht je nou maar een klein ritje voor de boeg hebben, zet dan de airco niet aan. Als je het toch niet vol kunt houden omdat je het echt te warm vindt, zet de airco niet kouder dan 22 graden. Als je auto een donker interieur heeft, leg dan witte handdoeken op het dashboard, dit trekt minder warmte aan. Ook een zonnescherm met reflecterend folie op je voorraam werkt goed. Bij twijfel altijd de garage bellen zodat ze je kunnen komen helpen voordat alles kapot gereden wordt.

Sabrina Penning Autospeciaal Mandemakers

Garagebedrijf Mandemakers Gasthuisstraat 14-a, Oisterwijk 013-5362513 of 06-85402939 info@autospeciaalmandemakers.nl www.autospeciaalmandemakers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11158 De reizende masseur