column

Geniet en shop lokaal

Geniet en shop lokaal

01-08-2020

Deze maand is er een voorzichtige start met een soort van evenement. We hebben het natuurlijk over de filmavonden op het Lindeplein. Vier woensdagen kun je weer genieten van een gratis film. Echter zijn er dit jaar wel een aantal spelregels. In ieder geval mag je geen eigen stoel meenemen en je dient van tevoren een plaats te reserveren bij de horeca op het plein. Je kunt ook informatie op hun Facebookpagina of www.bezoekoisterwijk.nl bekijken.

Ook zien we nu alweer een aantal weekenden een uitbreiding van de terrassen in het centrum. Een geslaagd initiatief kunnen we wel zeggen. Bij navraag onder de winkeliers en bedrijven kunnen we nog steeds zeggen dat ze dit de horeca, maar zeker de bezoekers gunnen. Dank hiervoor! Tenslotte moeten we samen door deze vervelende periode komen. Wel is tijdens deze organisatie aan het licht gekomen dat er eigenlijk geen enkel draagvlak is bij de ondernemers en bezoekers/klanten voor een verkeersluw of vrij centrum. De berichten hierover waren heel duidelijk.

Daarmee komen we op de aanstaande verkiezingen. Centrummanagement, Vastgoed Oisterwijk Centrum en het Buitengebiedmanagement zullen dan ook een lijst opstellen met aanbevelingen naar de politieke partijen. Wensen en adviezen zullen daarin specifiek worden uitgewerkt en toegelicht. We hopen dat de politiek onze aanbevelingen zal oppakken in hun verkiezingsprogramma. Als er nog meer versoepelingen worden aangekondigd door de overheid, kunnen we ook weer eens gaan denken aan het organiseren van meer evenementen. WinterglO’w en de Modedag zouden hier mooi bij passen. Maar hierop willen we zeker niet vooruit lopen.

We wensen iedereen nog een mooie vakantie en denk maar zo: geniet en koop lokaal! Ook nog benieuwd naar de nieuwtjes en updates voor de komende maanden? Lees dan deze column en kijk op: www.bezoekoisterwijk.nl Blijf gezond en denk aan elkaar: Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

Centrummanager info@cm-oisterwijk.nl

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11158 De reizende masseur