bruisende zaken

Voor een stralend  witte lach

Voor een stralend witte lach

01-08-2020

“Wie wil er nu geen mooi gebit?” vragen Kim en Joël van Witte Tanden Oisterwijk zich terecht af. Een mooi wit gebit welteverstaan, want dat is waar deze ondernemende dames je deskundig en vol enthousiasme aan kunnen helpen.

Witte tanden zijn het visitekaartje van je gezicht

“Ik kom uit een tandartsgezin”, vertelt Kim. “In de schoolvakanties werkte ik altijd als tandartsassistente en mijn vader heeft me de fijne kneepjes van het vak geleerd.” Zelf leerde Kim vervolgens haar zakenpartner Joël alles op tand cosmetisch vlak. “Voor ons zijn stralende witte tanden het visitekaartjes tot veel nieuwe openingen in je levensstijl.” Unieke werkwijze Kim en Joël zijn gediplomeerd cosmetisch tandenbleek assistentes. “Hierdoor kunnen wij al onze klanten zeer deskundig behandelen”, aldus Kim. “In onze salon hanteren wij een unieke werkwijze en we streven ernaar om iedereen de hoogste kwaliteit te bieden. Onze bleekbehandelingen zijn gegarandeerd veilig omdat wij bleken met honderd procent veilige NONPEROXIDE bleekgel. Ons bleekmateriaal bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor je gebit.” Optimaal resultaat “Voor een optimaal effect raden wij aan om eerst uw tanden te laten POLIJSTEN. Bij deze behandeling verwijderen wij de tandplak die in de loop der tijd op je tanden is ontstaan. Dit duurt ongeveer tien minuten en vindt plaats voor de tandenbleekbehandeling. En ook dit polijsten is honderd procent veilig doordat wij hiervoor fluoridevrije pasta gebruiken.” Kim benadrukt nogmaals hoe belangrijk polijsten is. “Dit kan minimaal twee tinten schelen in het bleekproces.” Het resultaat hiervan is duidelijk te zien op de voor- en nafoto’s die worden gemaakt. “En dit alles tegen een zeer scherpe prijs, in een gezellige, ontspannen salon waar iedereen zich meteen welkom voelt. Kom het gewoon zelf eens ervaren, we staan zeven dagen per week op afspraak voor je klaar.”

Kerkstraat 20A, Oisterwijk | 06 - 360 20 299 | www.wittetandenoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNSGeniet en shop lokaal
Geniet en shop lokaal
Oisterwijk Bruist

De Energetische tuin?
De Energetische tuin?
Oisterwijk Bruist

Botox tegen zweten?!
Botox tegen zweten?!
Oisterwijk Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
Oisterwijk Bruist


Impuls
Impuls
Oisterwijk Bruist

Het auto zomeradvies
Het auto zomeradvies
Oisterwijk Bruist

Nog reden genoeg
Nog reden genoeg
Oisterwijk Bruist

Botox tegen zweten?
Botox tegen zweten?
Oisterwijk Bruist

Mediation: Juist nu!
Mediation: Juist nu!
Oisterwijk Bruist

Wit
Wit
Oisterwijk Bruist


Is er weer licht?
Is er weer licht?
Oisterwijk BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).