bruisende zaken

Voor een stralend  witte lach

Voor een stralend witte lach

01-08-2020

“Wie wil er nu geen mooi gebit?” vragen Kim en Joël van Witte Tanden Oisterwijk zich terecht af. Een mooi wit gebit welteverstaan, want dat is waar deze ondernemende dames je deskundig en vol enthousiasme aan kunnen helpen.

Witte tanden zijn het visitekaartje van je gezicht

“Ik kom uit een tandartsgezin”, vertelt Kim. “In de schoolvakanties werkte ik altijd als tandartsassistente en mijn vader heeft me de fijne kneepjes van het vak geleerd.” Zelf leerde Kim vervolgens haar zakenpartner Joël alles op tand cosmetisch vlak. “Voor ons zijn stralende witte tanden het visitekaartjes tot veel nieuwe openingen in je levensstijl.” Unieke werkwijze Kim en Joël zijn gediplomeerd cosmetisch tandenbleek assistentes. “Hierdoor kunnen wij al onze klanten zeer deskundig behandelen”, aldus Kim. “In onze salon hanteren wij een unieke werkwijze en we streven ernaar om iedereen de hoogste kwaliteit te bieden. Onze bleekbehandelingen zijn gegarandeerd veilig omdat wij bleken met honderd procent veilige NONPEROXIDE bleekgel. Ons bleekmateriaal bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor je gebit.” Optimaal resultaat “Voor een optimaal effect raden wij aan om eerst uw tanden te laten POLIJSTEN. Bij deze behandeling verwijderen wij de tandplak die in de loop der tijd op je tanden is ontstaan. Dit duurt ongeveer tien minuten en vindt plaats voor de tandenbleekbehandeling. En ook dit polijsten is honderd procent veilig doordat wij hiervoor fluoridevrije pasta gebruiken.” Kim benadrukt nogmaals hoe belangrijk polijsten is. “Dit kan minimaal twee tinten schelen in het bleekproces.” Het resultaat hiervan is duidelijk te zien op de voor- en nafoto’s die worden gemaakt. “En dit alles tegen een zeer scherpe prijs, in een gezellige, ontspannen salon waar iedereen zich meteen welkom voelt. Kom het gewoon zelf eens ervaren, we staan zeven dagen per week op afspraak voor je klaar.”

Kerkstraat 20A, Oisterwijk | 06 - 360 20 299 | www.wittetandenoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08404 Margriet van Ingen Uitvaartzorg