bruisende zaken

Net even anders

Net even anders

01-09-2020

Met LUXX Living & Lifestyle heeft Den Bosch er sinds eind 2018 een bijzondere woonwinkel bij. Eigenaren Paul en Suzanne hebben veel ervaring in deze branche en tillen het niveau met hun nieuwe zaak nog een stapje hoger.

Stel uw bank geheel naar wens samen!

LUXX Living & Lifestyle richt zich op de doelgroep van mensen tussen de 25 en 50 jaar die in het middensegment op zoek zijn naar aparte en unieke meubels en laagdrempelig interieuradvies. De prachtige zaak met een showroom van ruim 800 vierkante meter onderscheid zich van woonboulevardwinkels door het exclusievere aanbod, maar dan wel tegen betaalbare prijzen.

Topmerken
Paul en Suzanne stellen hun regelmatig wisselende collectie zelf samen en werken daarbij samen met diverse topmerken en dealers. Zo is LUXX Living & Lifestyle ‘premium dealer’ van Urban Sofa, de grootste in Noord-Brabant. Qua merken kun je er terecht voor exclusieve meubels van bijvoorbeeld Richmond Interiors, PTMD, By-Boo, Eleoanora, Sevn en MySons.

Warm onthaal
Bij LUXX vindt u de mooiste meubelen voor een ‘Luxury’, landelijk of industrieel interieur. Ze hebben een voorliefde voor bijzondere interieurs. Daarom kiezen ze voor meubelen en sferen die net even anders zijn.

Stijfjes is de sfeer bij LUXX Living & Lifestyle ook allerminst, want als je de zaak in Den Bosch binnenstapt kun je rekenen op een warm onthaal. Kijk gerust lekker rond en op het moment dat u behoefte heeft aan informatie of advies is het personeel u graag van dienst.

Wandbekleding
Naast prachtige meubels voor uw woonkamer, vindt u er ook exclusieve wandbekleding: van natuursteenstrips tot houten panelen en van glas- en roestverf tot lederen wandtegels.

U ziet het: LUXX Living & Lifestyle doet het net even anders. Laat u verrassen en breng snel een bezoek aan de showroom!

Gratis parkeren en gemakkelijk bereikbaar nabij de oprit A59

LUXX Living Rietveldenweg 13, Den Bosch | 073-6218033 | info@luxxliving.nl | www.luxxliving.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11158 De reizende masseur