bruisende zaken

Snel en verantwoord  afvallen

Snel en verantwoord afvallen

01-09-2020

Monique de Bever en Wilma Broekhoven worstelden al lange tijd met hun gewicht, totdat ze tegen Mijn eigen lijn aanliepen. Dankzij de koolhydraatarme eiwitproducten van Mijn eigen lijn bereikten ze hun ideale gewicht. Nu willen zij andere mensen helpen om hetzelfde te doen.

“Het bijzondere van Mijn eigen lijn is dat het niet voelt als een dieet”, vertellen Monique en Wilma. “Door de variatie in producten is het makkelijk vol te houden en is het te combineren met de rest van het gezin. Het assortiment bestaat niet alleen uit shakes, soepen en repen, maar ook koekjes, chips, pasta, toastjes en nog veel meer.” Persoonlijke begeleiding Monique en Wilma begeleiden je persoonlijk bij het afvallen.

“De eerste keer gaan we het gesprek met je aan waarna we een plan van aanpak opstellen. We gebruiken onze eigen ervaring met afvallen om je te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Daar gaat het uiteindelijk om, alleen zo kun je ervoor zorgen dat het gewichtsverlies blijvend zal zijn. Om die reden is het ook belangrijk dat je blijft komen voor de nacontrole. Hoe je het ook went of keert, het blijft een levenslange strijd. Maar samen komen we een heel eind!”

Mijn eigen lijn® is een familiebedrijf dat zich in de laatste jaren sterk heeft ontwikkeld op het gebied van afslanken.

Dit doen wij door middel van het aanbieden van de best geselecteerde proteïne producten en voedingssupplementen (op natuurbasis) waarmee je op een veilige en verantwoorde manier gewicht verliest zonder dat je honger hebt of dat er tekorten ontstaan.

Je voelt je fitter en energieker en hebt meer weerstand. Er zijn meerdere filialen in het land waar je terechtkunt voor professionele begeleiding bij het afslanken en het aanleren van een gezonder eetpatroon en leefwijze.

Ook hebben we een webshop waar je alle producten direct online kunt bestellen. Graag bij de bestelling de code ‘Oisterwijk’ vermelden.

Afvallen zonder hongergevoel!

Huysacker 10, Oisterwijk | 06-21620445 contact@wilmaenmonique.nl www.mijneigenlijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Iedere klus  is weer anders
Iedere klus is weer anders
Oisterwijk Bruist


Ik heb niks om aan te doen!
Ik heb niks om aan te doen!
Oisterwijk Bruist

Geniet en shop lokaal
Geniet en shop lokaal
Oisterwijk Bruist

De Energetische tuin?
De Energetische tuin?
Oisterwijk Bruist

Botox tegen zweten?!
Botox tegen zweten?!
Oisterwijk Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
Oisterwijk Bruist


Impuls
Impuls
Oisterwijk Bruist

Het auto zomeradvies
Het auto zomeradvies
Oisterwijk Bruist

Nog reden genoeg
Nog reden genoeg
Oisterwijk Bruist

Botox tegen zweten?
Botox tegen zweten?
Oisterwijk Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).