bruisende zaken

Droom omgezet in praktijk

Droom omgezet in praktijk

01-09-2020

De opening van haar praktijk T-op gewicht is voor gewichtsconsulente Yvette Hesselberth een droom die uitkomt. In een sfeervol pand aan de Prinses Beatrixstraat te Moergestel ontvangt zij je graag om je op weg te helpen naar een gezond gewicht.

Mijn praktijk is mijn passie

Het pand is voorzien van alle gemakken, waaronder parkeergelegenheid op eigen terrein. “Ik heb hier mijn eigen praktijkruimte en er is een aparte plek waar je je in alle privacy kunt laten wegen en meten.”

Stap voor stap

“Als je bij mij onder begeleiding komt, ga je niet zomaar lijnen. We achterhalen allereerst wat je hulpvraag is en stellen samen duidelijke, haalbare en realistische doelen. Vervolgens kijken we hoe je niet alleen je eetpatroon maar ook je leefstijl kunt aanpassen om de doelen te bereiken. Met steeds kleine veranderingen kom je al een heel eind en is het ook vol te houden op de lange termijn. Als je (letterlijk) goed in je vel zit en vertrouwen in jezelf hebt om op gewicht te kunnen blijven, kun je weer de hele wereld aan en is de basis gelegd voor een gezonde toekomst.”

Kennis is macht

“Weten wat je eet (kennis), wanneer je eet (structuur en valkuil) en waarom je eet (inzicht). Ik ga jou begeleiden met het antwoord op deze vragen. Doordat je kennis vergaart over welke producten goed voor je zijn, ga je vanzelf leren hoe je gezond, voedzaam en toch lekker kunt eten. Ik heb ook aandacht voor het mentale aspect. Vaak zit het voor een groot deel tussen de oren. Je moet die vicieuze cirkel zien te doorbreken om terugval te voorkomen en verleidingen te kunnen weerstaan.”

Persoonlijke ervaring

“Vanuit mijn eigen enthousiasme coach en motiveer ik je om te komen tot blijvende gedragsveranderingen, ik ga er samen met jou helemaal voor. Ik heb tot voor kort ook altijd met mijn gewicht geworsteld. Door anders te eten, voel ik me nu veel fitter en heb ik veel meer energie. Dat gun ik andere mensen ook. Je hebt maar één lichaam, wees er zuinig op!”

Coaching Ik ga je coachen om een structureel gewichtsverlies te bewerkstelligen. Samen stellen we een realistisch en dus haalbaar doel waar jij met mijn hulp naartoe gaat werken door jouw eet- en leefpatroon aan te passen.

Voedingsschema Desgewenst stel ik voor jou een op maat gemaakt voedingsschema samen. De bedoeling is dat dit precies aansluit op jouw wensen en de door ons samen bepaalde doelstelling. Hierbij houd ik de richtlijnen van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum aan. Ik gebruik hierbij ingrediënten zoals die normaal gesproken bij iedere supermarkt verkrijgbaar zijn. Ik ga jou leren hoe je uiteindelijk zélf een voedingsschema kunt samenstellen omdat je geleerd hebt waar gezonde voeding uit dient te bestaan.

Spreekt dit je aan? Maak dan nu een afspraak! Bel 06-41854780

Eigenaar: Yvette Hesselberth | Prinses Beatrixstraat 23A, Moergestel | 06-41854780 | yvette@topgewicht.nl | www.topgewicht.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Iedere klus  is weer anders
Iedere klus is weer anders
Oisterwijk Bruist


Ik heb niks om aan te doen!
Ik heb niks om aan te doen!
Oisterwijk Bruist

Geniet en shop lokaal
Geniet en shop lokaal
Oisterwijk Bruist

De Energetische tuin?
De Energetische tuin?
Oisterwijk Bruist

Botox tegen zweten?!
Botox tegen zweten?!
Oisterwijk Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
Oisterwijk Bruist


Impuls
Impuls
Oisterwijk Bruist

Het auto zomeradvies
Het auto zomeradvies
Oisterwijk Bruist

Nog reden genoeg
Nog reden genoeg
Oisterwijk Bruist

Botox tegen zweten?
Botox tegen zweten?
Oisterwijk Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).