bruisende zaken

Een schot in  de roos!

Een schot in de roos!

01-09-2020

Marc Hesselberth is al ruim twaalf jaar een gedreven sportschutter. Vanuit die passie opende hij in 2014 de deuren van MH Schietsport in Moergestel. In 2017 verhuisde hij met het bedrijf naar Oisterwijk. Hier kunnen zowel sport- en recreatieve schutters als jagers en schietverenigingen terecht voor al hun benodigdheden.

Persoonlijke aandacht voor de klant STAAT VOOROP

“De schietsport is helaas wat onderge-waardeerd, maar je ziet de laatste jaren een duidelijke groei in het aantal mensen dat deze sport beoefent, specifiek onder de jeugd”, vertelt Marc. “Het vergt veel discipline en innerlijke rust om het goed te kunnen doen. Hoe beter je in staat bent je ademhaling en je hartslag te beheersen, hoe groter de kans dat je raak schiet. Daarnaast spreekt het competitieve element mij aan; het is leuk om je vaardigheden te meten met anderen.”

Persoonlijk advies

Het zijn echter niet alleen sport- en recreatieve schutters die bij MH Schietsport aankloppen, ook professionele jagers weten de zaak te vinden. “Maar je hebt ook vaders die hier een luchtbuks kopen om samen met hun kinderen in de tuin op doeltjes te kunnen schieten. Vanuit mijn ervaring geef ik iedereen geheel vrijblijvend advies.” Vanuit veiligheidsoverwegingen hanteert de zaak een gesloten deur policy, dus je moet even aanbellen als je komt. Je mag bovendien alleen naar binnen als je achttien jaar of ouder bent. Er kan om een ID gevraagd worden.

One-stop shop

Het assortiment is zeer uitgebreid en loopt uiteen van wapens, munitie, richt- en nachtkijkers tot tassen, gehoorbeschermers en schietkaarten. “We importen zelf exclusief geweren van het Italiaanse merk Sabatti, een complete gehoorbescherming lijn van Walkers en richtkijkers van Shepherd. We streven naar een one-stop shop, je kunt hier bijna alles vinden wat je nodig hebt en anders bestellen we het voor je.”

Onderhoud en reparatie

MH Schietsport doet ook aan onderhoud en reparatie. “We kunnen je wapen bijvoorbeeld een ander kleurtje geven of er een andere trekker of loop op zetten. Uiteindelijk gaat het erom dat het wapen perfect aansluit op jouw wensen.”

Kerkstraat 70A, Oisterwijk | 06-23520604 | info@mh-schietsport.nl | www.mh-schietsport.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Iedere klus  is weer anders
Iedere klus is weer anders
Oisterwijk Bruist


Ik heb niks om aan te doen!
Ik heb niks om aan te doen!
Oisterwijk Bruist

Geniet en shop lokaal
Geniet en shop lokaal
Oisterwijk Bruist

De Energetische tuin?
De Energetische tuin?
Oisterwijk Bruist

Botox tegen zweten?!
Botox tegen zweten?!
Oisterwijk Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
Oisterwijk Bruist


Impuls
Impuls
Oisterwijk Bruist

Het auto zomeradvies
Het auto zomeradvies
Oisterwijk Bruist

Nog reden genoeg
Nog reden genoeg
Oisterwijk Bruist

Botox tegen zweten?
Botox tegen zweten?
Oisterwijk Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).