column

Het mooiste dorp van Brabant

Het mooiste dorp van Brabant

01-10-2020

We zijn voor de ANWB-jury niet het mooiste dorp van Nederland, maar we zijn wel het mooiste dorp van Brabant! Trots zijn we daarop. Dank aan alle sympathisanten en ambassadeurs. Een top vijf notering en de nodige aandacht in de Kampioen en een uitgebreide vermelding in een boek is een prachtig resultaat.

Hier moeten we het voorlopig mee doen. Samen met citymarketing en het Buitengebiedmanagement zullen we ons dorp met bewijsbare reden promoten. We merken nu al dat er een extra toeloop is van bezoekers. Hier moeten we van profiteren de komende maanden.

Langzaam verdwijnen de hogere temperaturen en worden de dagen zichtbaar korter. De wintercollecties hangen in de winkels en de uitverkoop is op zijn einde. Kortom: de herfst is begonnen. De horeca heeft in onderling overleg met het Centrummanagement en de gemeente een verlenging van hun uitbreiding van terrassen in het weekeinde afgesproken tot en met de herfstvakantie. Uiteindelijk is het een groot succes zonder enige wanklank. Daarna is het weer terug naar de oude situatie met alle beperkingen door het bekende virus. Wel hebben we een verzoek liggen om de terrassen wat te mogen verfraaien zodat ze beter bezet gaan worden tijdens de wintermaanden. Gasten van de horeca en daarom ook onze klanten kunnen dan beter genieten van onze gastvrijheid zonder geweigerd te worden door een overvol restaurant of café. De gemeente heeft beloofd om in ieder geval medewerking te verlenen aan verschillende initiatieven. Ook denken we aan overkappingen of iets dergelijks voor wachtend winkelpubliek. Wat betreft evenementen is het duidelijk: moeilijk in deze tijd. Toch willen we kijken met wat partijen of er op kleinere schaal wat aanknopingspunten zijn om toch iets te organiseren binnen de regels. Denk aan muziek op straat of terras of willen we met een aantal partijen kijken of er op kleinere WinterglO’w? Ook benieuwd naar de nieuwtjes en updates voor de komende maanden? Lees dan deze column en kijk op: www.bezoekoisterwijk.nl Blijf gezond en denk aan elkaar: Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

Centrummanager info@cm-oisterwijk.nl

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10906 - Proeflokaal 't Gelagh