column

Microneedling

Microneedling

01-11-2020

Mooi Medisch Sportief gaat verder onder een nieuwe naam: Elan Clinics! Elan staat voor bezieling, enthousiasme en gedrevenheid. Eigenschappen die goed bij ons passen. Een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling, maar met vertrouwde kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Kent u deze huidverbeterende behandeling al?

 

Wij bieden medische microneedling aan, ook wel Collageen Inductie Therapie (CIT) genoemd. Dit is een zeer effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verstevigen. Door iedere behandeling wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en wordt uw huid steviger en gladder.

ELAN Clinics maakt gebruik van het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld: de SkinPen. Hierdoor tillen we medische microneedling naar het allerhoogste niveau.

Zou u willen dat de structuur van de huid verbetert, (acné)littekentjes verdwijnen, een pigmentprobleem of beginnende huidveroudering wordt aangepakt? Dan is microneedling wellicht iets voor u. Bij microneedling met de Skinpen maken we met behulp van een speciale pen, met daarop een kop met naaldjes, microscopisch kleine gaatjes in de huid. De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en verfijnt de huidstructuur. Bovendien zorgt deze behandeling voor een betere opname van actieve werkstoffen ten behoeve van de huidverbetering. De huid wordt sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger.
 

Bent u benieuwd wat onze behandelingen en producten voor uw huid kunnen betekenen?

Kom gerust langs voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek of maak een afspraak voor een behandeling.

Drs. Alice van der Linden, cosmetisch arts Mariëlle van Gestel, schoonheidsspecialiste

“Als cosmetisch arts vind ik het een mooie uitdaging om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken en u een frissere uitstraling te geven. Met subtiele veranderingen kunt u al een groot effect bereiken, zonder dat uw omgeving doorheeft dat u ‘iets’ heeft laten doen. Gelukkig zien we dat het taboe op cosmetische ingrepen steeds meer verdwijnt en mensen de stap durven te zetten om eens langs te komen voor een advies.” Bij Elan Clinics kunt u terecht voor rimpelinspuitingen met botox of hyaluronzuur. Ook verzorgen wij anti-transpiratiebehandelingen, littekencorrecties en behandelingen tegen verschillende huidaandoeningen en migraineklachten.

 

Als u er goed uitziet, voelt u zich goed en straalt u dit ook uit.

Achterstraat 4 Helvoirt | 06 - 170 28 131 | helvoirt@elanclinics.nl | www.elanclinics.nl/helvoirt

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11158 De reizende masseur