column

De feestdagen staan weer voor de deur

De feestdagen staan weer voor de deur

01-12-2020

Hopelijk zorgt de huidige situatie er niet voor dat we minder plezier aan deze tijd beleven. Natuurlijk heeft het invloed, maar we zijn sterk genoeg om ook het positieve in ons zelf naar boven te halen. Toch?

De ondernemers bieden iedereen voldoende keuze de komende tijd. Iedere zondag open tot begin 2021, overal afhaal- en bezorgmogelijkheden en personal shopping bij veel zaken. Kortom: onze winkeliers en horeca zijn er klaar voor om hun fantastische service en gastvrijheid te verlenen.

We vragen iedereen om hun budget voor de komende tijd dan ook lokaal te besteden zodat de ondernemers gesteund worden en ook na de crisis weer gezond verder kunnen. U kunt ze daarbij helpen door plaatselijk te shoppen. Wij zijn ook weer aan het plannen voor volgend jaar. Eigenlijk houden we nog wel rekening met een “corona light” versie hier en daar waar nodig. Hopelijk kunnen we het komend voorjaar glimlachen en zijn we er goed doorheen gekomen, lichamelijk en economisch optimaal zonder klachten of erger. Veel evenementen zijn inmiddels onder voorbehoud op de jaarplanner gezet. Gelukkig zijn de meeste organisaties erg optimistisch en ze hebben dan ook al data gereserveerd voor hun evenement. Verder word ik deze maand blij van de kerstversieringen thuis, de sfeer-verlichting en de 125 kerstbomen in het centrum, wekelijks een keertje genieten van de uitstekende afhaalmaaltijden bij de horeca en mezelf maar eens verwennen met de mode van de plaatselijke winkels. Keuze genoeg! Tip: Ook doen. Deze maand is ook de laatste van het jaar, dat betekent dat ik jullie alvast een prachtige jaarwisseling wil wensen! Ook benieuwd naar de nieuwtjes en updates voor de komende maanden? Lees dan deze column en kijk op: www.bezoekoisterwijk.nl.

Blijf gezond en denk aan elkaar. Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

Centrummanager info@cm-oisterwijk.nl

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06138 - 't Stationneke