column

Bijzondere tijden…

Bijzondere tijden…

01-12-2020

We leveren in een bijzondere tijd. Het is een tijd die vraagt om andere keuzes. Welke keuze maak jij?

Spreekt dit je aan? Maak dan nu een afspraak! Bel 06-41854780

Ik zie steeds meer mensen die zich realiseren dat nú het moment is om beter voor zichzelf te gaan zorgen. Die gezond(er) gaan eten omdat hun gezondheid, vitaliteit en weerstand belangrijker voor ze zijn geworden.

Langzaam versus snel

Als je bij mij onder begeleiding komt, ga je niet zomaar lijnen. We achterhalen allereerst wat je hulpvraag is en stellen samen duidelijke en realistische doelen. Vervolgens kijken we hoe je niet alleen je eetpatroon, maar ook je leefstijl kunt aanpassen om de doelen te bereiken.

Misschien vind je het vervelend dat het ‘maar’ stapje voor stapje gaat, maar denk eens na over de volgende vraag: wil je over een jaar nog vijftien kilo lichter zijn, nog steeds vol energie zitten omdat je een gezond voedingspatroon volgt en wil je ook nog zonder zorgen blijven genieten van eten omdat je inmiddels de kennis hebt vergaard over wat voeding met je doet?

Juist in december starten

Het zou enorm stoer zijn als jij juíst in de maand december gaat beginnen (samen met mij) met het verbeteren van jouw eetpatroon en leefstijl! Waarom wachten tot 1 januari?

Wie weet tot binnenkort, Yvette Hesselberth

25% KORTING IN DECEMBER Om je nog extra te motiveren geef ik je gedurende de hele maand december 25% korting op mijn tarieven, dus meld je snel aan.

Prinses Beatrixstraat 23A, Moergestel 06-41854780 | yvette@topgewicht.nl www.topgewicht.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


07740 Kunsthandel Lijstenmakerij van Erp