Adverteren werkt!

bruisende zaken

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk en betrokken

01-01-2021

Koos Mandemakers is een autovakman in hart en nieren. Al derig jaar heeft hij een eigen garagebedrijf dat sinds 2002 is gevestigd in Oisterwijk. Sinds 2014 wordt hij bijgestaan door zijn vrouw Sabrina. In de loop der jaren heeft Mandemakers een behoorlijke naam opgebouwd als allround, universeel garagebedrijf.

Onderhoud en reparatie

Bij Garagebedrijf Mandemakers kun je terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s; Van Volkswagen, Audi en Mercedes tot Ferrari, Aston Martin en Lamborghini. “Als je er niet meer uitkomt, moet je vooral bij ons aankloppen”, vertelt Sabrina gedreven. “Wij houden wel van een uitdaging. Wij beschikken over de originele testapparatuur voor de meeste merken. Die stelt ons in staat te achterhalen waar precies het probleem zit. Daarnaast doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat de kennis van onze monteurs up-to-date blijft. Zo komen we tot het beste resultaat.”

Bandenopslag

Ook voor een ‘simpele’ vakantiecheck of een apk ben je bij Mandemakers aan het goede adres. Het bedrijf beschikt bovendien over een eigen bandenopslag waar klanten gratis hun banden in mogen leggen. “We hebben sowieso een enorme voorraad banden in alle soorten en maten. Wij adviseren je graag welke band hoort bij jouw auto.” Hetzelfde geldt voor de olie. Mandemakers is niet voor niets oliespecialist.

Pechservice

“Als je als klant met pech langs de weg komt te staan, kun je een beroep doen op onze pechservice. Voor noodgevallen hebben we zelfs een 24-uursservice en in de toekomst geldt de pechservice niet alleen voor Nederland, maar voor heel Europa.”

De klant voorop

“Je kunt hier onder het genot van een bakje koffie en een gezellig praatje wachten totdat je auto klaar is. Voor mensen die slecht ter been zijn, hebben we een haal- en brengservice. Wij vinden dat niet meer dan normaal. Als klein bedrijf staan we heel dicht bij de mensen die hier komen.”

Tip Garagebedrijf Mandemakers biedt tevens een ruime keuze in occasions (importeren ook mogelijk). www.autospeciaalmandemakers.nl

Garagebedrijf Mandemakers | Gasthuisstraat 14-a, Oisterwijk | 013-5362513 of 06-85402939 | info@autospeciaalmandemakers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

 Acnetherapie
Acnetherapie
Oisterwijk Bruist


MPV Gallery
MPV Gallery
Oisterwijk Bruist

Welkom in Oisterwijk
Welkom in Oisterwijk
Oisterwijk Bruist


Vakantiekilo’s reduceren
Vakantiekilo’s reduceren
Oisterwijk Bruist

Welkom in Oisterwijk
Welkom in Oisterwijk
Oisterwijk BruistStress &  haaruitval
Stress & haaruitval
Oisterwijk Bruist

Op naar een killer-booty!
Op naar een killer-booty!
Oisterwijk Bruist


Bedrijfstuin in onderhoud?
Bedrijfstuin in onderhoud?
Oisterwijk Bruist


De zomer staat  voor de deur
De zomer staat voor de deur
Oisterwijk Bruist

Positieve geluiden
Positieve geluiden
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).