bruisende zaken

Studiebegeleiding     dicht bij huis

Studiebegeleiding dicht bij huis

01-02-2021

Een nieuw jaar met nieuwe kansen? Ondertussen zijn de eerste mensen gevaccineerd en het zal niet lang meer duren voordat ook wij aan de beurt zijn. Maar wie is dan precies ‘wij’ en wat zijn de gevolgen voor het onderwijs? Het coronavirus heeft nog steeds een grote impact op het onderwijs. Hoe zorgen we ervoor dat de onderwijscontinuïteit behouden blijft?

De eerste helft van het schooljaar zit er alweer op. Het beeld van leerlingen met mondkapjes, desinfectiezuilen en ramen open tijdens de lessen begint al bijna normaal te worden. Maar hoe gaat de tweede helft van het schooljaar eruitzien? We zijn gestart met een lockdown maar voor hoelang nog? Het blijft koffiedik kijken en zeker weten doen we het nooit, maar dat neemt niet weg dat we ons niet goed voor kunnen bereiden. Voorbereiden op de leerstof, aan de slag met ‘leren leren’, bepalen van leerdoelen, begeleiden bij plannen en het maken van huiswerk zijn onderdelen waar we mee vooruit kunnen.

€ 900,-

De subsidieregeling inhaal- en ondersteuningsprogramma’s onderwijs 2020-2021 bedraagt € 900,- per leerling. Binnen deze regeling kunnen wij een samenwerkingspartner zijn voor de scholen. Het gros van de scholen kiest voor het type programma verlengen schooldag, iets wat perfect aansluit bij huiswerkbegeleiding.

Examens

Wat gaat er dit jaar gebeuren met de examens? Zijn leerlingen wel op het juiste niveau? De leerlingen die dit jaar examen doen hebben hun volledige SE binnen de maatregelen van de corona voorbereid. Het kan dan ook niet anders dat alle of een aanzienlijk deel van de eindexamenleerlingen een achterstand heeft. Minister Slob heeft aangegeven dat het CE dit jaar door zal gaan. Daarom steken wij de handen uit de mouwen om deze leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen, door middel van examentraining of persoonlijke begeleiding naar het examen toe.

Het wegwerken van achterstanden in de examinering van individuele leerlingen. Dit geldt voor alle leerlingen van het vmbo tot en met het vwo.

Bel voor meer info: 06-83838903 of 06-13177212

Studiebegeleiding Helvoirt info@studiebegeleidinghelvoirt.nl www.studiebegeleidinghelvoirt.nl Studiebegeleiding Haaren info@studiebegeleidinghaaren.nl www.studiebegeleidinghaaren.nl studiebegeleiding Oisterwijk Burgemeester Verwielstraat 67, Oisterwijk (voorheen studiewijzer oisterwijk)

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans