column

Er is perspectief!

Er is perspectief!

01-04-2021

De zomertijd is weer van start. Het centrum kleurt weer langzaam groen. Alle collecties voor het voorjaar en de zomer zijn weer mooi gepresenteerd in de winkels. De menukaarten van de horeca zijn waar mogelijk alweer aangevuld met zomerse gerechten en de dagen zijn vanzelfsprekend weer een stuk langer qua licht.

Jammer dat we (tijdens het schrijven van deze column) nog steeds niet maximaal van onze vrijheden mogen profiteren. Voor met name de ondernemers in ons centrum, zowel winkels als horeca en sportfaciliteiten, een hard gelag. Hopelijk brengen de lokale bestedingen waar mogelijk enigszins verlichting. We zijn er klaar mee, hoor ik overal. Steeds meer komen groepen en branches in opstand. Wellicht biedt het betere weer komende maanden in combinatie met de vaccinaties wat perspectief in het aantal besmettingen. In het centrum zijn enkele winkels verhuisd. Bruna, Linda Loe en Heren van Oisterwijk zijn door hun wisseling van adres allemaal wat ruimer in hun jas gaan zitten. Ook mogen we deze maand een Thaise massagesalon verwelkomen in de Burg. Verwielstraat. Het voormalige winkelpand van Grape-District is ook verhuurd aan een nieuw bedrijf. Alle ondernemers veel succes. Uiteindelijk geen slechte beurt voor Oisterwijk in deze tijd! Samen met Citymarketing en het Buitengebiedmanagement zijn we een landelijke campagne gestart in het vroege voorjaar genaamd: Boek & Bezoek! Hopelijk gaan we er veel bezoekers, gasten en klanten mee naar Oisterwijk bewegen. We zijn niet voor niets bij de beste vijf dorpen van Nederland geëindigd. Dus een voorsprong hebben we zeker op de concurrentie.

Wel hadden een paar afgezegde evenementen kunnen helpen aan meer bekendheid en bezoekersaantallen. Reden van het afgelasten is duidelijk.

We hopen dat andere organisaties een goed draaiboek hebben uitgewerkt zodat er bij een mogelijkheid meteen kan worden gestart met het opzetten van hun evenement. Ook wij staan klaar om iets te organiseren en zullen daar waar nodig de bestaande initiatieven steunen. Denken jullie nog aan het lokaal shoppen en bestellen? De winkels en horeca zijn er meer dan blij mee! Het zou mooi zijn als iedereen onze eigen ondernemers blijft ondersteunen.

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl Blijf gezond en denk aan elkaar. Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

Centrummanager info@cm-oisterwijk.nl

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10925 - SEC Eten & Drinken