bruisende zaken

Sfeer & beleving!

Sfeer & beleving!

01-05-2021

Een jaar geleden ging de showroom van RMR Interieurbouw volledig in vlammen op. Geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten, aldus Frank Rijnen. “Integendeel, precies een jaar later staat er een prachtige nieuwe showroom, met nog meer sfeer en beleving.”

‘Wij werken voor onze projecten samen met gerenommeerde architecten’

 

Bij RMR is iedereen met recht trots op wat ze met het gehele team hebben bereikt. “We waren al dé specialist op het gebied van totaalinrichtingen en keukens in het luxere hoog segment, maar nu – met onze nieuwe showroom – hebben we onze klanten zo mogelijk nog meer te bieden.” Zo straalt de buitenkant tegenwoordig al uit wat ze binnen te bieden hebben en vind je in de nieuwe showroom zelf, naast tal van mooie, sfeervolle voorbeeld-interieurs, onder andere een champagnebar en een high end keuken van dertien meter. “Bovendien kunnen we de showroom ombouwen tot een sfeervolle en luxe restaurantsetting waar voortaan maandelijks een sterrenkok komt koken.”

Service & kwaliteit

14 februari 2020 brandde de oude showroom af, 14 februari 2021 werd de nieuwe showroom geopend. “We hebben er met zijn allen de schouders onder gezet. Binnen tien dagen maakten we al een doorstart op een voorlopige locatie. En nadat we zelf het nieuwe pand hadden ontworpen, heeft een bevriend aannemer dit ontwerp verder uitgewerkt en is het pand in slechts vier maanden volledig opgebouwd. Al die tijd hebben we gewoon doorgedraaid om onze klanten dezelfde service en kwaliteit te kunnen bieden die ze altijd al van ons gewend waren. Want wij zijn pas tevreden als elke klant een ambassadeur is geworden van RMR!”

 

Niet alleen de showroom is veranderd, ook de samenstelling van het team is ietwat anders. Vanaf heden staat Frank Rijnen samen met Rogér Selij aan het roer van RMR Interieurbouw. “Na twintig jaar gaan we onze collega’s Rob en Werner uiteraard missen. Maar alles is meer dan goed geregeld en wij blijven dezelfde kwaliteit en passie handhaven. De uitstraling en showroom gaan echter alles overtreffen.”

Directie: Frank Rijnen en Rogér Selij | De Sonman 16-18, Moergestel | +31 (0)13 513 06 9 6 | www.rmr.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10906 - Proeflokaal 't Gelagh