column

Toch optimistisch!

Toch optimistisch!

01-05-2021

Ondanks alle ellende door corona zijn we toch optimistisch. We zien enkele nieuwe zaken geopend: Bink Buitenleven en Wat Pho Thai Massage in de Verwielstraat en de Dorpsstraat is Hip & Go op de oude plek van Bruna gevestigd.

Veel succes met jullie start! Ook worden op korte termijn een paar leegstaande panden weer ingevuld. Daar de volgende keer meer informatie over. Maar gelukkig is er nog steeds een goed vertrouwen in onze plaatselijke winkel- en horecabestand. Hopelijk zal de snelle verbouwing van het voormalige ABN AMRO pand ook ons op het culturele vlak veel brengen. We hebben er alle vertrouwen in dat de Gallerie Mark Peet Visser hier flink aan gaat bijdragen.

Een tijdje geleden heb ik jullie verteld over de geplaatste passantentellers. We zien eindelijk dat het aantal bezoekers in ons centrum weer een beetje aantrekt. Het is aan ons zelf om hier alles aan te doen. Samenwerking, lokaal besteden en de bekende service van onze bedrijven zullen hier sterk aan bijdragen. De voorjaarsvakantie en ook al de zomerperiode zijn bijna volgeboekt door onze campagne: Boek & Bezoek. Nu maar hopen dat we nog een aantal evenementen kunnen opstarten zodat we er toch nog een mooie zomer en najaar van kunnen maken qua gezelligheid en sfeer in ons dorp. Je kunt je in ieder geval al inschrijven voor het fietsspektakel in september genaamd ‘Brabants Mooiste’. Kijk hiervoor op onze bekende pagina Bezoek Oisterwijk. Over pagina gesproken: ook wij hebben zelf een nieuwe website gelanceerd. Je kunt deze vinden via www.cm-oisterwijk.nl. Hier staat alles op betreffende informatie, gegevens, taken en werkzaamheden van de stichting Centrummanagement Oisterwijk. Omdat de horeca zeer sterk getroffen is door de crisis, hebben we gekeken of er weer voldoende draagvlak is onder collega’s en winkeliers om bij een waarschijnlijk beperkte opening de terrassen weer in het weekend op het rijbaangedeelte te plaatsen, net als vorige zomer. Gelukkig waren alle ondervraagden, op een enkeling na, zeer coulant en begripvol. Dank voor dit gebaar! Wel moeten we vermelden dat het van beperkte aard zal zijn en meteen weer wordt aangepast als de beperkingen afgelopen zijn. Niemand van de ondervraagden, zowel horeca als winkeliers, wil een afsluiting van het rijverkeer voor ons centrum. Denken jullie nog aan het lokaal shoppen en bestellen? De winkels en horeca zijn er meer dan blij mee! Het zou mooi zijn als iedereen onze eigen ondernemers blijft ondersteunen.

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl.

Blijf gezond en denk aan elkaar. Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

Centrummanager info@cm-oisterwijk.nl

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10906 - Proeflokaal 't Gelagh