column

Het belang van  goede ruitenwissers

Het belang van goede ruitenwissers

01-08-2021

Goed werkende ruitenwissers geven jou een zo goed mogelijk zicht onder alle weersomstandigheden. Op onze werkplek komen wij heel vaak tegen dat ze ingescheurd zijn of uitgedroogd.

Bij regen krijgen alleen goed werkende ruitenwissers jouw raam weer schoon. Bij zonnig weer is het ook heel fijn als ze goed werken, je raam is namelijk bezaaid met vliegjes, stof en vuil. Het is dan ook raadzaam om altijd te zorgen dat de ruitensproeiervloeistof op peil is en dat je ruitenwissers goed zijn. Ook is het aan te raden om je raam als dat heel vuil gewoon even met een sopje schoon te maken. Wanneer is het tijd om je ruitenwissers te vervangen? Als je ruitenwissers strepen achterlaten op je ruit. Als een deel van jouw ruit niet goed wordt schoongemaakt. Als je ruitenwissers over je ruit stuiteren. Als je ruitenwissers herrie maken en over je ruit slepen. Als er een waas achterblijft op je ruit. Als de wisrubbers aan de uiteinden loslaten of als ze gescheurd zijn.

Ruitenwissers zijn ook een onderdeel van de apk-keuring. Twijfel je over de staat van de ruitenwissers? Kom dan langs! Sabrina Penning Autospeciaal Mandemakers

Garagebedrijf Mandemakers Gasthuisstraat 14-a, Oisterwijk 013-5362513 of 06-85402939 info@autospeciaalmandemakers.nl www.autospeciaalmandemakers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11158 De reizende masseur