column

De scholen beginnen langzaam weer.

De scholen beginnen langzaam weer.

01-09-2021

De succesvolle filmavonden zijn voorbij en de meesten hebben hun vakantie erop zitten. In de winkels zien we de najaarscollecties weer verschijnen en de menukaarten in de horeca worden ook weer aangepast aan de tijd van het jaar.

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl.

De evenementenkalender is deze maand tot nu toe enkel gevuld met Oisterwijk in Concert en Brabants Mooiste. Wij zijn inmiddels begonnen met de organisatie van WinterglO’w. Hoe de definitieve opzet eruit gaat zien is nog niet bekend, maar we gaan uit van het meeste positieve scenario. dat wil zeggen zonder enige vorm van beperking! Wat opvalt is het feit dat er overal zoveel personeel gevraagd wordt. Ergens een goed signaal ten aanzien van de economische opleving, maar een tekort is niet goed voor het goed functioneren van je bedrijf. Sommige bedrijven zijn genoodzaakt om zelfs hun openingstijden aan te passen. Dus als iemand nog een leuke baan of bijverdienste zoekt? (Mail me even voor meer info!) Deze maand opent er weer een galerie: Mark Peet Visser oftewel MPV Gallery in het voormalige ABN pand in de Dorpsstraat.

Afgelopen maand zijn de Lidl en Rebels verhuisd naar een andere locatie. Ook zijn er positieve signalen over leegstaande panden qua invulling. Hopelijk mogen we dit jaar nog meemaken dat er helemaal niets meer leegstaat! We zitten al ruim beneden de gemiddelde leegstand, maar alles kan altijd nog beter. Een mooi feitje: de drukste dag van de week qua aantallen bezoekers is de zaterdag. En weet je welke op de tweede plaats komt? De maandag! Echt waar. Dit lezen we wekelijks op ons overzicht van de passantentellers. Wellicht kunnen enkele bedrijven met deze gegevens hun voordeel doen…

Blijf gezond, koop lokaal en denk aan elkaar: Tot ziens in ons mooie Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04737 - Huidzorg Unique