Adverteren werkt!

bruisende zaken

Ook zo aan rust en  ontspanning toe?

Ook zo aan rust en ontspanning toe?

01-09-2021

Myriam Sillië merkte lang geleden al dat ze het heerlijk vond om andere mensen een goed gevoel te geven. Jarenlang deed ze dat als gastvrouw in de horeca en uiteindelijk in haar eigen restaurant. Op een gegeven moment besloot ze haar leven een andere wending te geven. Anderhalf jaar geleden opende ze de deuren van Embrace Spa Skin, een intieme privésauna waar je jezelf kunt laten verwennen met verschillende massages en lichaams- en gezichtsbehandelingen.

Iedereen is mooi, vanbinnen en vanbuiten

“Oorspronkelijk ben ik Embrace begonnen omdat ik zelf behoefte had aan een plek om helemaal tot rust te komen”, vertelt Myriam. “Kennelijk hebben meer mensen die behoefte, daardoor heb ik er mijn werk van kunnen maken. Het is geweldig om gasten hier blij en tevreden de deur uit te zien gaan.”

Persoonlijke aandacht

“Je komt hier alleen of met z’n tweeën, daardoor heb ik alle aandacht voor je. Het is een kleinschalige spa met Finse sauna, stoomcabine en medische infraroodsauna. Een heel ander soort beleving dus dan de grootschalige sauna’s die je tegenwoordig ziet. Bij Embrace kun je in alle rust ontspannen. Tijd nemen voor jezelf is een keuze, dus kies voor jezelf!”

Massage op maat

Als massagetherapeut kan Myriam verschillende soorten massages geven; zowel ontspanningsmassage als sportmassage en klachtgerichte massage. “Goed luisteren is essentieel. In een persoonlijk gesprek bekijken we wat je op dat moment nodig hebt. Daar stem ik de massage op af. Het is de bedoeling dat je er zoveel mogelijk profijt van hebt.”

Schoonheidsbehandelingen

Mannen en vrouwen kunnen bij Embrace terecht voor een breed scala aan schoonheidsbehandelingen. “Daarbij werk ik met de producten van Kalahari, deze bevatten de meest effectieve natuurlijke ingrediënten. Op het gebied van huidverzorging en -verbetering kun je er uitstekende resultaten mee behalen. Op alle mogelijke manieren help ik mensen om het mooiste en het beste van zichzelf naar voren te halen.” Massages en lichaams- en gezichtsbehandelingen kunnen ook los van een saunabezoek worden geboekt.

Voor meer informatie kijk op onze website! www.embrace-oisterwijk.nl

Moergestelseweg 20A, Oisterwijk | 013-5903573 / 0 6-24218283 | info@embrace-oisterwijk.nl | www.embrace-oisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Vakantiekilo’s reduceren
Vakantiekilo’s reduceren
Oisterwijk Bruist

Welkom in Oisterwijk
Welkom in Oisterwijk
Oisterwijk BruistStress &  haaruitval
Stress & haaruitval
Oisterwijk Bruist

Op naar een killer-booty!
Op naar een killer-booty!
Oisterwijk Bruist


Bedrijfstuin in onderhoud?
Bedrijfstuin in onderhoud?
Oisterwijk Bruist


De zomer staat  voor de deur
De zomer staat voor de deur
Oisterwijk Bruist

Positieve geluiden
Positieve geluiden
Oisterwijk Bruist

BIKINI READY
BIKINI READY
Oisterwijk Bruist


Weer een beetje bruisen...
Weer een beetje bruisen...
Oisterwijk Bruist

Uw tuin (laten) aanleggen?
Uw tuin (laten) aanleggen?
Oisterwijk BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).