Adverteren werkt!

bruisende zaken

Een massage is  een cadeautje voor je lichaam

Een massage is een cadeautje voor je lichaam

01-10-2021

Toen Lieke de Ridder merkte hoeveel baat ze had bij de massages die ze onderging, was haar interesse gewekt. Ze volgde verschillende cursussen en begon in 2009 haar eigen praktijk: Salon Valetudo. Door de geboorte van haar kinderen stond de salon even op een laag pitje, maar de passie bleef. Vorig jaar ging ze weer met volle kracht aan de slag en opende ze zelfs een tweede vestiging in Tilburg. “Het masseren geeft me ontzettend veel energie.”

Rust en ontspanning

 

Sportmassage, hartverwarmde massage, hotstone- massage, kruidenstempelmassage, Balinese massage... het is slechts een greep van wat er allemaal mogelijk is. “Iedere massage wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften”, vertelt Lieke enthousiast. “Bij binnenkomst bespreken we eerst wat je wensen en eventuele klachten zijn. Op het moment komen veel mensen die er door alle drukte en stress in hun dagelijkse leven helemaal doorheen zitten, behoefte hebben aan aanraking of gewoon even willen ontspannen. Met name nek-, schouder-, (onder)rug- en hoofdpijn komen veelvuldig voor. In overleg wordt meestal een combinatie gebruikt van enerzijds het behandelen van de gevoelige plekken en anderzijds het zorgen voor ontspanning.”

Totale ontspanning

“De kachel staat aan, de kaarsjes branden en er speelt muziek op de achtergrond. Alles om een warme, rustgevende sfeer te creëren. Voordat ik begin met de behandeling, breng ik warme kompressen aan en wordt er gemasseerd met verwarmde olie. Het is echt een stukje verwennerij zodat mensen optimaal kunnen genieten.”

Met liefde

“Meestal voel ik goed aan wat mensen prettig vinden; even kletsen of juist volledige rust. Ik krijg weleens te horen dat ik masseer met liefde, dat ervaar ik als een compliment. Als mensen hier gespannen binnenkomen en na de massage helemaal verlicht en verlost van onrust en met een grote glimlach op hun gezicht weer de deur uitgaan... dat is toch geweldig. Daar doe ik het voor!” Tip: ook kindermassage, specifiek voor hoog sensitieve kinderen, behoort tot de mogelijkheden.

 

Maak nu een afspraak! 06 28469707

Schoolstraat 18, Moergestel | Groenewoudstraat 13, Tilburg | 06-28469707 | info@salonvaletudo.nl | www.salonvaletudo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Vakantiekilo’s reduceren
Vakantiekilo’s reduceren
Oisterwijk Bruist

Welkom in Oisterwijk
Welkom in Oisterwijk
Oisterwijk BruistStress &  haaruitval
Stress & haaruitval
Oisterwijk Bruist

Op naar een killer-booty!
Op naar een killer-booty!
Oisterwijk Bruist


Bedrijfstuin in onderhoud?
Bedrijfstuin in onderhoud?
Oisterwijk Bruist


De zomer staat  voor de deur
De zomer staat voor de deur
Oisterwijk Bruist

Positieve geluiden
Positieve geluiden
Oisterwijk Bruist

BIKINI READY
BIKINI READY
Oisterwijk Bruist


Weer een beetje bruisen...
Weer een beetje bruisen...
Oisterwijk Bruist

Uw tuin (laten) aanleggen?
Uw tuin (laten) aanleggen?
Oisterwijk BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).