column

Welkom in Oisterwijk

Welkom in Oisterwijk

01-11-2021

Afgelopen maand toch nog een drietal zeer geslaagde evenementen gehad! Eindelijk met elkaar weer eens als (bijna) vanouds genieten. 
Bij het aanleveren van de tekst voor deze column weet ik nog niet of op 20 september, de persconferentie, een datum aangekondigd gaat worden waarop de versoepelingen verder worden uitgerold.De zomertijd zit er weer op en de dagen zijn aanzienlijk korter geworden. Ook mogen we terugkijken naar een toch wel mindere tijd qua evenementen en andere vrijheden. Laten we hopen dat we zo snel mogelijk weer onbeperkt kunnen genieten van ons leventje, net als voor de pandemie.

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? 
Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl.



Wij hebben van de gemeente vernomen dat we wederom een vergunning krijgen voor het organiseren van WinterglO’w op vrijdag 17 december. Een mooi evenement voor jong en oud dat ook voor de ondernemers in het centrum van toepassing is. Je kunt je al inschrijven voor een kraam of je aanmelden voor een street-act of iets dergelijks. Stuur een mail naar kramen@cm-oisterwijk.nl en je krijgt snel een reactie. Wij proberen er in ieder geval weer een mooi feestje van te maken.
Afgelopen maand is er weer een galerie geopend genaamd MPV, een aanwinst voor Oisterwijk. Ook het pand heeft een prachtige metamorfose ondergaan. Aan de overkant, het oude ING-pand, zal Ron Zwart Optiek zich gaan vestigen. De verbouwing zal daar snel klaar zijn. Allebei veel succes!
De sfeerverlichting zal weer worden opgehangen en gemonteerd rondom begin november. De lichtjes zullen bijdragen aan een sfeervolle periode met de feestdagen in december.
Voor we bij de feestdagen zijn aangekomen hebben we natuurlijk deze maand de sinterklaasintocht en aan het eind van november het Black Friday Weekend. Let dan ook op de aanbiedingen van onze plaatselijke ondernemers op met name hun social media.
Centrummanagement is ook nieuwsgierig naar de nieuwe manager van Bezoek Oisterwijk die als opvolger van de citymarketeer zijn of haar bijdrage gaat leveren aan nog meer bezoekers en een bijpassende beleving. De sollicitatieprocedure zal snel een naam opleveren en de persoon kan dan snel aan de slag. Centrummanagement en Buitengebiedmanagement willen daar graag aan bijdragen. Op basis van ons klanten tellersysteem zien we weer een stijging van het aantal passanten. Een mooi gegeven waar we allemaal ons best voor doen.
Op de bekende website van Bezoek Oisterwijk kunt u alvast de data halen voor de extra koopzondagen van de komende maanden. Tot op heden staat ook de opening van de ijsbaan nog op de agenda omstreeks 9 december. Hopelijk laten de regels omtrent corona een mooie editie toe waarin veel geschaatst kan worden met vertier rondom.

Denken jullie nog aan het lokaal shoppen en bestellen? U steunt daarmee onze eigen ondernemers!

Blijf gezond, koop lokaal en denk aan elkaar. 
Tot ziens in ons mooie Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10925 - SEC Eten & Drinken