column

Bruisen zonder beperking, wie weet...

Bruisen zonder beperking, wie weet...

01-03-2022

De dagen worden zichtbaar langer en het voorjaar komt er dus aan! Ook mogen we de klok eind van de maand weer bijstellen naar de zomertijd. Voorjaarscollecties, uitstallen van de terrassen, nieuwe menukaarten en groen aan de bomen!

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl.

Wij gaan weer eens aan de slag met de promotie van Oisterwijk en het centrum in het bijzonder. De jaarplanner staat vol met evenementen die aandacht verdienen en hopelijk nu eens wel door kunnen gaan zonder beperkingen. Je kunt voor actuele informatie ook kijken op onze website van cm-oisterwijk.nl, daar staat de jaarplanner van het centrum op gepubliceerd. Voor alle informatie over evenementen is de site Bezoek Oisterwijk online. Komende maanden mogen we weer wat veranderingen verwachten in het winkel- en horecabestand. Of een nieuwe eigenaar ofwel een nieuwe zaak. Je zult het zien! Oisterwijk blijft in ieder geval bruisend en zonder leegstandsprobleem. Ook zullen we aan de slag gaan met een keuze voor de nieuwe sfeer- verlichting en het project van de winterterrassen. Beide projecten hebben wat voorbereiding nodig, de winterterrassen zelfs al vier jaar. Hopelijk kunnen we dit dossier eens positief afronden.

Ook wil ik iedereen vragen om eens stil te staan bij onze ondernemers in het centrum. Je ziet het niet aan de buitenkant, maar velen hebben nog veel last van de beperkingen door het virus van afgelopen twee jaar. Schulden, betalingsachterstanden, overgebleven voorraden en niet onbelangrijk: mentale problemen die zich achter hun voordeur afspelen. Probeer hen dus te steunen met een aankoop of bestelling om de hele malaise snel te kunnen vergeten. De aangeboden tegemoetkomingen door de overheid waren en zijn onvoldoende geweest om alles op te lossen. En vergeet niet dat veel winkels ook met hun tijd meegaan en een eigen webshop hebben. Ze onderscheiden zich van vele grote spelers op het internet door hun service en zeker kwaliteit, kennis en vakmanschap. Volgende maand staat Koningsnacht en Koningsdag gepland als eerste evenementen. Zou het eens uitkomen…

Blijf gezond, koop lokaal en denk aan elkaar. Tot ziens in ons mooie Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10925 - SEC Eten & Drinken