column

Belle & Beau

Belle & Beau

01-03-2022

Belle&Beau opende ruim vier jaar geleden haar deuren aan de Dorpsstraat 30A in Oisterwijk. Eigenaresse Marleen Swart, voorheen advocate, hielp haar moeder in de weekenden met haar kinderkledingboetiek in Heusden, maar besloot in 2017 dat het tijd werd om haar eigen winkel te openen. De laatste lockdown heeft zij gebruikt om de winkel van een metamorfose te voorzien.

“Toen het tijd werd om ons huurcontract te verlengen, kwam ook de gedachte op om de winkel te vernieuwen en op te frissen. Het wordt steeds drukker in onze winkel en we hadden een extra paskamer op ons wensenlijstje staan. Eigenlijk was het de bedoeling om dit pas in 2023 te doen, maar door de lockdown hebben we het halsoverkop vervroegd. Het waren drie pittige weken, maar dankzij de inzet van ons topteam is het prachtig geworden en zijn we apetrots op het resultaat!”

Baby-&Kinderkledingboetiek

“Bij ons vind je baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes vanaf newborn tot twaalf jaar, een uitgebreid assortiment cadeau-artikelen voor kraamvisite en origineel houten speelgoed. Met merken zoals House of Jamie, Ammehoela, Lil’Atelier, Sofie Schnoor, Mayoral, Búho en Alix Mini onderscheiden wij ons van andere kinderkledingzaken. Maar we hebben ook een grote collectie van Looxs, Mayoral en Name It.

Visitekaartje

“Helpen bij het vinden van de leukste outfit die past bij jouw zoon of dochter is wat wij het liefste doen. Want hoe leuk is het om complimenten te krijgen voor de outfit van jouw kind?! Dat is ons mooiste visitekaartje. Via onze socials op Facebook en Instagram inspireren wij je dagelijks met toffe outfits!”

Kom gerust even binnen!

“Je bent van harte welkom om onze vernieuwde winkel te bekijken! Voor kinderen hebben we een leuke speelhoek, zodat jij op je gemak kunt rondkijken tussen alle nieuwe collecties. Je vindt onze winkel aan de Dorpsstraat 30A in Oisterwijk, tussen Etos en Gall&Gall.”

Welkom nieuwe O'ndernemer Iedere maand presenteer ik u vol trots een nieuwe ondernemer in ons mooie Oisterwijk, die vol vertrouwen de toekomst tegemoet ziet.

Want shoppen in Oisterwijk staat garant voor een gezellig dagje uit!

Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag //10.00 u" target="_blank">10.00u tot 17.30u, zaterdag //10.00 u" target="_blank">10.00u tot 17.00u, eerste zondag van de maand 13.00u tot 17.00u

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11158 De reizende masseur