column

Belle & Beau

Belle & Beau

01-03-2022

Belle&Beau opende ruim vier jaar geleden haar deuren aan de Dorpsstraat 30A in Oisterwijk. Eigenaresse Marleen Swart, voorheen advocate, hielp haar moeder in de weekenden met haar kinderkledingboetiek in Heusden, maar besloot in 2017 dat het tijd werd om haar eigen winkel te openen. De laatste lockdown heeft zij gebruikt om de winkel van een metamorfose te voorzien.

“Toen het tijd werd om ons huurcontract te verlengen, kwam ook de gedachte op om de winkel te vernieuwen en op te frissen. Het wordt steeds drukker in onze winkel en we hadden een extra paskamer op ons wensenlijstje staan. Eigenlijk was het de bedoeling om dit pas in 2023 te doen, maar door de lockdown hebben we het halsoverkop vervroegd. Het waren drie pittige weken, maar dankzij de inzet van ons topteam is het prachtig geworden en zijn we apetrots op het resultaat!”

Baby-&Kinderkledingboetiek

“Bij ons vind je baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes vanaf newborn tot twaalf jaar, een uitgebreid assortiment cadeau-artikelen voor kraamvisite en origineel houten speelgoed. Met merken zoals House of Jamie, Ammehoela, Lil’Atelier, Sofie Schnoor, Mayoral, Búho en Alix Mini onderscheiden wij ons van andere kinderkledingzaken. Maar we hebben ook een grote collectie van Looxs, Mayoral en Name It.

Visitekaartje

“Helpen bij het vinden van de leukste outfit die past bij jouw zoon of dochter is wat wij het liefste doen. Want hoe leuk is het om complimenten te krijgen voor de outfit van jouw kind?! Dat is ons mooiste visitekaartje. Via onze socials op Facebook en Instagram inspireren wij je dagelijks met toffe outfits!”

Kom gerust even binnen!

“Je bent van harte welkom om onze vernieuwde winkel te bekijken! Voor kinderen hebben we een leuke speelhoek, zodat jij op je gemak kunt rondkijken tussen alle nieuwe collecties. Je vindt onze winkel aan de Dorpsstraat 30A in Oisterwijk, tussen Etos en Gall&Gall.”

Welkom nieuwe O'ndernemer Iedere maand presenteer ik u vol trots een nieuwe ondernemer in ons mooie Oisterwijk, die vol vertrouwen de toekomst tegemoet ziet.

Want shoppen in Oisterwijk staat garant voor een gezellig dagje uit!

Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag //10.00 u" target="_blank">10.00u tot 17.30u, zaterdag //10.00 u" target="_blank">10.00u tot 17.00u, eerste zondag van de maand 13.00u tot 17.00u

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Bewustwording
Bewustwording
Oisterwijk Bruist

De zomer is al op de helft.
De zomer is al op de helft.
Oisterwijk Bruist

Zelfliefde kun je leren
Zelfliefde kun je leren
Oisterwijk Bruist

Littekens en Icoone®
Littekens en Icoone®
Oisterwijk Bruist

De zomer is begonnen!
De zomer is begonnen!
Oisterwijk Bruist

Hou van je bikini body
Hou van je bikini body
Oisterwijk Bruist


Stadscafé Willeke
Stadscafé Willeke
Oisterwijk Bruist
Huidkliniek O’
Huidkliniek O’
Oisterwijk Bruist


Acne
Acne
Oisterwijk Bruist


Studiebegeleiding
Studiebegeleiding
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).