bruisende zaken

Tijd voor mediation

Tijd voor mediation

01-03-2022

Ik ben Diane van Heeswijk, MfN-registermediator bij Convenu. Ik help ex-partners als scheidingsbemiddelaar op een respectvolle manier een punt te zetten achter hun relatie. Ik sta hierbij voor professionaliteit, maatwerk en menselijkheid.

ONTZORGEN EN ADVISEREN

Een scheiding brengt veel vragen met zich mee. Veel mensen maken zich zorgen over hun financiële situatie, het maken van afspraken en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat hun kinderen niet het slachtoffer van de scheiding worden. Ik zet mij in om u hier zo veel mogelijk in te ontzorgen door zaken inzichtelijk te maken, opties voor te leggen en u stap voor stap door het scheidingsproces te begeleiden. Ik heb al veel mensen begeleid in het scheidingsproces. Samen zoeken we naar de beste oplossingen op zowel financieel, juridisch en emotioneel vlak. Daar waar nodig schakelen we een deskundige in. Ik ben aangesloten bij De Scheidingsdeskundige en werk intensief met hun team samen. Voor de gerechtelijke procedure werk ik sinds 2009 samen met een advocaat, ook in dat onderdeel wordt u van A tot Z ontzorgd.

ALTIJD MAATWERK

cheidingen zijn meestal emotioneel beladen. Het kan voor ex-partners moeilijk zijn om een middenweg te vinden en afspraken te maken waar beide partijen zich goed bij voelen, wanneer frustraties en tegengestelde belangen de boventoon voeren. Ik vind het belangrijk dat er ruimte is voor die emotie, maar streef ernaar dit in goede banen te leiden. Ik heb mij gespecialiseerd in het geven van inzicht in eigen gedragspatronen en gedragspatronen in relatie tot de ander om mensen nog persoonlijker te kunnen begeleiden in het scheidingsproces. Soms blijkt dan dat de belangen minder tegengesteld zijn dan gedacht, en misschien zelfs deels overlappen.

edere scheiding is maatwerk. Elke situatie steekt namelijk weer anders in elkaar. Als onafhankelijke, onpartijdige derde help ik koppels graag een middenweg te vinden. Ik wil ex-partners vertrouwen geven in de toekomst en het inzicht bieden dat ze na de scheiding het leven op eigen kracht weer kunnen opbouwen.

Locaties Petrus Dondersplein 8-D Sint-Michielsgestel Beerseweg 11, Oirschot 073 7470 059 info@convenu.nl www.convenu.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06138 - 't Stationneke