bruisende zaken

Weldadige massages in high-end setting

Weldadige massages in high-end setting

01-04-2022

Een heerlijke (Thaise) massage… wie geniet daar nou niet van?! Helemaal als deze door een professional wordt gegeven in een luxueuze high-end setting waarin alles tot in de puntjes klopt, zoals bij Thai Sanctuary in Oisterwijk. “Wij staan voor kwaliteit, weldaad en de best mogelijke service”, aldus eigenaresse Koy Juti. “Dit is dan ook niet zomaar een Thaise massagesalon, maar een zeer moderne salon die qua uitstraling en niveau perfect past in het mooie Oisterwijk.”

kwaliteit, weldaad en de best mogelijke service

Dat ze hier net even dat stapje verder gaan dan bij een doorsnee Thaise massagesalon, merk je al meteen bij binnenkomst. “Iedereen wordt bij ons zeer vriendelijk welkom geheten. Je jas wordt voor je opgehangen en je schoenen worden door ons weggezet, waarna je voeten met een heerlijke scrub van Rituals worden gewassen en je spieren vast worden opgewarmd met hotpacks.” Daarna is het pas tijd voor de daadwerkelijke massage. Hiervoor kunnen klanten van Thai Sanctuary kiezen uit verschillende massagetechnieken zoals een traditionele Thaise massage, een hotstone-massage, een kaars massage of een Thaise kruidenstempelmassage, stuk voor stuk uitgevoerd met exclusieve natuurlijke producten.

Luxueuze wellness-ervaring De massages worden bij Thai Sanctuary gegeven in een van de twee stijlvol ingerichte massageruimtes – met volop privacy – waarvan er een bovendien geschikt is voor een duobehandeling. “Je kunt hier dus ook gezellig samen met een vriendin, je dochter of wellicht je partner komen voor een heerlijk gezamenlijk moment van rust en pure ontspanning. We nemen voor iedereen uitgebreid de tijd en na afloop van een duobehandeling staat er zelfs nog een lekker glaasje cava voor je klaar. Alles om de luxueuze wellness-ervaring die wij onze klanten willen bieden compleet te maken. Het moet een ervaring zijn om nooit te vergeten, waarover je anderen meer dan enthousiast vertelt en die je bijzonder graag nog een keer meemaakt.”

Thai Sanctuary - Luxury Thai Massages Oisterwijk | Lindeplein 2A, Oisterwijk | 06-21973434 | www.thai-sanctuary-oisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Hou van je bikini body
Hou van je bikini body
Oisterwijk Bruist


Stadscafé Willeke
Stadscafé Willeke
Oisterwijk Bruist
Huidkliniek O’
Huidkliniek O’
Oisterwijk Bruist


Acne
Acne
Oisterwijk Bruist


Studiebegeleiding
Studiebegeleiding
Oisterwijk Bruist

Lipoedeem
Lipoedeem
Oisterwijk Bruist

Baas over je eigen leven
Baas over je eigen leven
Oisterwijk Bruist

Belle & Beau
Belle & Beau
Oisterwijk Bruist


Bewegen in de lockdown
Bewegen in de lockdown
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP