column

Huidkliniek O’

Huidkliniek O’

01-05-2022

Huidkliniek O’ een kliniek voor Huid en Lasertherapie in Oisterwijk, die zich focust op cosmedisch gebied binnen de Huidtherapie.

Op 4 april 2022 opende Robin van der Steen, eigenaresse en huidtherapeut bij Huidkliniek O’ haar deuren aan de Stationsstraat 18. Robin heeft de 4-jarige HBO-Huidtherapie opleiding afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Het werd tijd om haar kennis en ervaring toe te passen binnen een eigen kliniek.

Iedereen kan terecht bij de huidtherapeut, als u last heeft van een huidprobleem of wanneer u zou willen werken aan een gezonde, stralende huid. Denk hierbij aan het geven van het juiste huid en product advies, het behandelen van littekens, pigment problemen, acne, overbeharing, schimmelnagels, striae, brandwonden en ook huidveroudering pakken wij aan zoals grove poriën, fijne lijntjes, rimpels, verslapping en een doffe huidteint. Een aantal van deze behandelingen kunnen worden vergoed. De behandelingen voeren wij uit d.m.v. lasertherapie, medische peelingen, microneedling, en andere anti-aging behandelingen. Er wordt gewerkt met de beste producten van ‘Mesoestetic’.

Huidtherapeuten zijn de Paramedici en moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen d.m.v. het Kwaliteitsregister Paramedici. Huidtherapeut is een beschermde titel en wij zijn wettelijk erkend in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG).

Samen met jou gaat de huidtherapeut tijdens een intakegesprek kijken naar jouw klachten en wensen. Zo wordt er voor iedereen een persoonlijk, op maat gemaakt behandelplan uitgewerkt om tot het beste resultaat te komen voor een gezonde en stralende huid. Elke huid is uniek. Huidkliniek O’ kijkt uit naar een mooie toekomst in het centrum van de Parel in ‘t Groen.

Wilt u een afspraak maken voor een consult dan kan dit natuurlijk via ons vaste telefoonnummer of het mailadres van de kliniek.

Welkom nieuwe O'ndernemer Iedere maand presenteer ik u vol trots een nieuwe ondernemer in ons mooie Oisterwijk, die vol vertrouwen de toekomst tegemoet ziet.

Want shoppen in Oisterwijk staat garant voor een gezellig dagje uit!

www.bezoekoisterwijk.nl

Stationsstraat 18 | info@huidklinieko.com | 013-7009773

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Bewustwording
Bewustwording
Oisterwijk Bruist

De zomer is al op de helft.
De zomer is al op de helft.
Oisterwijk Bruist

Zelfliefde kun je leren
Zelfliefde kun je leren
Oisterwijk Bruist

Littekens en Icoone®
Littekens en Icoone®
Oisterwijk Bruist

De zomer is begonnen!
De zomer is begonnen!
Oisterwijk Bruist

Hou van je bikini body
Hou van je bikini body
Oisterwijk Bruist


Stadscafé Willeke
Stadscafé Willeke
Oisterwijk Bruist

Acne
Acne
Oisterwijk Bruist


Studiebegeleiding
Studiebegeleiding
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).