column

Huidkliniek O’

Huidkliniek O’

01-05-2022

Huidkliniek O’ een kliniek voor Huid en Lasertherapie in Oisterwijk, die zich focust op cosmedisch gebied binnen de Huidtherapie.

Op 4 april 2022 opende Robin van der Steen, eigenaresse en huidtherapeut bij Huidkliniek O’ haar deuren aan de Stationsstraat 18. Robin heeft de 4-jarige HBO-Huidtherapie opleiding afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Het werd tijd om haar kennis en ervaring toe te passen binnen een eigen kliniek.

Iedereen kan terecht bij de huidtherapeut, als u last heeft van een huidprobleem of wanneer u zou willen werken aan een gezonde, stralende huid. Denk hierbij aan het geven van het juiste huid en product advies, het behandelen van littekens, pigment problemen, acne, overbeharing, schimmelnagels, striae, brandwonden en ook huidveroudering pakken wij aan zoals grove poriën, fijne lijntjes, rimpels, verslapping en een doffe huidteint. Een aantal van deze behandelingen kunnen worden vergoed. De behandelingen voeren wij uit d.m.v. lasertherapie, medische peelingen, microneedling, en andere anti-aging behandelingen. Er wordt gewerkt met de beste producten van ‘Mesoestetic’.

Huidtherapeuten zijn de Paramedici en moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen d.m.v. het Kwaliteitsregister Paramedici. Huidtherapeut is een beschermde titel en wij zijn wettelijk erkend in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG).

Samen met jou gaat de huidtherapeut tijdens een intakegesprek kijken naar jouw klachten en wensen. Zo wordt er voor iedereen een persoonlijk, op maat gemaakt behandelplan uitgewerkt om tot het beste resultaat te komen voor een gezonde en stralende huid. Elke huid is uniek. Huidkliniek O’ kijkt uit naar een mooie toekomst in het centrum van de Parel in ‘t Groen.

Wilt u een afspraak maken voor een consult dan kan dit natuurlijk via ons vaste telefoonnummer of het mailadres van de kliniek.

Welkom nieuwe O'ndernemer Iedere maand presenteer ik u vol trots een nieuwe ondernemer in ons mooie Oisterwijk, die vol vertrouwen de toekomst tegemoet ziet.

Want shoppen in Oisterwijk staat garant voor een gezellig dagje uit!

www.bezoekoisterwijk.nl

Stationsstraat 18 | info@huidklinieko.com | 013-7009773

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08404 Margriet van Ingen Uitvaartzorg