column

Studiebegeleiding     & EXAMENTRAINING

Studiebegeleiding & EXAMENTRAINING

01-05-2022

Het einde van een uniek, raar en bijzonder schooljaar is alweer in zicht. Een schooljaar wat hopelijk nooit meer terugkomt. Gelukkig zijn de scholen weer open, maar we zijn nog lang niet op het niveau waar we horen te zijn. Wat heeft dit voor invloed op het onderwijs?

Laatste periode

Tijdens het schrijven van dit artikel zitten er nog enkele examenleerlingen om mij heen die hard aan het leren zijn. Voor hen is de laatste week aangebroken voor het inleveren van praktische opdrachten en het inhalen en herkansen van toetsen. Hierna start al de examenperiode.

Maar voor alle andere leerlingen is de laatste periode van het schooljaar van start gegaan.

Voor sommige leerlingen is het vasthouden van de ingeslagen weg en niet verzwakken. Maar voor andere leerlingen hangt er meer vanaf en zij zullen de aankomende maanden nog moeten knallen om over te gaan.

Examens

Gelukkig gaan de examens dit jaar wel door. Wel met vele aanpassingen en versoepelingen, maar ze worden afgenomen.

Wij bieden vakwerk op maat aan. Dus geen grote groepen leerlingen die in één dag alle leerstof van hun hele schoolloopbaan voorgeschoteld krijgen, maar echt een-op-een maatwerk.

Wat heeft de leerling nodig? Soms is dat alleen vakinhoudelijk, maar veel vaker zit het juist in de leerstrategie en het leren toepassen. Om een mooi cijfer te halen gaat het niet alleen om leren, maar ook over het omgaan met stress. Hoe zorg je ervoor dat je geen black-out krijgt tijdens het examen? Hierbij kunnen wij helpen! Heeft jouw kind net dat laatste zetje nodig? Neem dan contact met ons op!

Bel voor meer info: 06-83838903 of 06-13177212

Studiebegeleiding Helvoirt info@studiebegeleidinghelvoirt.nl www.studiebegeleidinghelvoirt.nl Studiebegeleiding Haaren info@studiebegeleidinghaaren.nl www.studiebegeleidinghaaren.nl studiebegeleiding Oisterwijk Burgemeester Verwielstraat 67, Oisterwijk (voorheen studiewijzer oisterwijk) Bel voor meer info: 06-83838903 of 06-13177212

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04737 - Huidzorg Unique