column

Oisterwijk bruist steeds meer!

Oisterwijk bruist steeds meer!

01-06-2022

Het eerste evenement met veel publiek is meer dan geslaagd afgesloten. We hebben het over Koningsdag met de daarbij behorende feesten en kermis. Je kon zien dat de mensen er aan toe waren om elkaar weer eens te ontmoeten zonder beperkingen.

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl.

Ook heeft het festival Intents weer een visitekaartje afgegeven aan het publiek en aan Oisterwijk in het bijzonder. Fijn dat er zoveel vrijwilligers hun schouders zetten onder dit breed gedragen evenement. Chapeau! Nu kunnen we deze maand zo’n drie weken kunst bewonderen in het centrum van Oisterwijk. Art in Oisterwijk heeft hiervoor een groot aantal museale kunstobjecten opgesteld op de Lind, Lindeplein en in de rest van het centrum. Hopelijk zal het veel enthousiaste bezoekers trekken die ook hun buidel trekken bij de horeca en winkels. Voor de echte liefhebbers zijn ook rondleidingen beschikbaar. Kijk hiervoor op de website van het evenement. Er zullen ook extra koopzondagen zijn in de maand juni. Let op de vooraankondigingen in de social media kanalen, persberichten en de site van Bezoek Oisterwijk voor exacte data. Centrummanagement komt deze maand eindelijk weer eens met alle deelnemende ondernemers van winkels, horeca, dienstverleners en kunst bij elkaar na meer dan 2½ jaar. Mooie gelegenheid om weer eens te mogen en kunnen bijpraten met collega’s. Uiteindelijk moeten we het allemaal samen doen toch? Daar doet Centrummanagement het voor.

Nog even dit: De eerste koopzondag van de maand valt op 1e Pinksterdag. Deze gaat niet door, maar is verzet naar 2e Pinksterdag! Noteer dit in uw agenda.

Veel organisaties zijn bezig met het voorbereiden van evenementen komende maanden. Je kunt zelfs al karten reserveren voor Oisterwijk in Concert, ben er snel bij. Ook is de inschrijving gestart van Brabants Mooiste, allebei in de maand september. Oisterwijk bruist steeds meer!

Blijf gezond, koop lokaal en denk aan elkaar. Tot ziens in ons mooie Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08404 Margriet van Ingen Uitvaartzorg