column

De zomer is begonnen!

De zomer is begonnen!

01-07-2022

We hebben afgelopen maand veel bezoekers mogen ontvangen vanwege Art in Oisterwijk. Veel ondernemers hebben daarvan geprofiteerd. Het was ook een mooi gezicht, alle sculpturen in het centrum.

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl.

De eerste zondag van juli valt gelijk met de koopzondag en het biermatinee. Het Korenfestival slaat een jaartje over. Meteen daarna mogen we hopelijk weer eens genieten van de kermis op de Lind. Dat is ook weer een aantal jaren geleden. De laatste zondag van juli is traditioneel weer voor de jaarmarkt. In juni hebben we weer een paar nieuwe ondernemers mogen verwelkomen. We hebben een restaurant bij op de Lind onder de naam SUD Oisterwijk en een huidkliniek onder de naam Elan Clinics, gespecialiseerd in injectable behandelingen en huidverbetering in de Stationsstraat. Beide ondernemingen veel succes gewenst. Ook veel succes had restaurant Alma op de Lind met het behalen van een heuse Michelinster! Een bekroning waar veel bedrijven jaloers op zijn. Wouter, Malou en hun team blij en wij als Oisterwijkers natuurlijk ook. Wij zijn voor komend najaar bezig met de aanschaf van compleet nieuwe sfeerverlichting. De leden mogen eerdaags een ontwerp kiezen wat dan in productie kan worden genomen. Alles natuurlijk duurzaam en verantwoord. Ook heeft de gemeente weer zakjes in de lindebomen gehangen met larven van lieveheersbeestjes. Deze bestrijden op natuurlijke wijze het aantal luizen die op hun beurt dan geen honingdauw kunnen afscheiden, wat een hoop vieze plak veroorzaakt.

Veel organisaties zijn bezig met het voorbereiden van evenementen komende maanden. Je kunt zelfs al kaarten reserveren voor Oisterwijk in Concert. Ook zijn er al tickets verkrijgbaar voor het festival Oisterwijkse Zomer in het weekend van 9-10-11 september.

Oisterwijk bruist steeds meer!

Blijf gezond, koop lokaal en denk aan elkaar. Tot ziens in ons mooie Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10927	de Huiskamer