bruisende zaken

Littekens

Littekens

01-08-2022

Een litteken kan ontstaan door verschillende oorzaken, bijvoorbeeld een ongeluk, operatie of door een andere aandoening zoals acne. Littekens zijn niet alleen ontsierend, maar kunnen ook andere klachten geven zoals pijn en bewegingsbeperking.

Littekens worden gevormd na diepe beschadiging van de huid. Wanneer alleen de opperhuid wordt beschadigd, bijvoorbeeld bij oppervlakkige schaafwonden, zullen geen littekens optreden. Wanneer ook de lederhuid bij het letsel betrokken is, zal de huid zich herstellen met achterlating van een litteken.

Met behulp van massagetechnieken wordt een litteken zachter en soepeler gemaakt waardoor de beperkingen en pijn afnemen. Littekens die niet voor een bewegingsbeperking zorgen, maar als cosmetisch storend worden ervaren, kunnen ook behandeld worden. Behandeling met chemische peelings en microneedling zorgen ervoor dat de littekens minder zichtbaar worden.

De behandelingen kunnen aangevuld worden door behandeling met apparatuur, taping en/of siliconenpleisters en -gel.

De behandelingen kunnen vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

De medisch opgeleide professionals van Huidtherapie Boxtel & Best willen weten wat jou beweegt. Na een intake selecteer je samen met hen de behandeling en/of therapie die jou weer lekker in je vel laat zitten.

Met de modernste apparatuur, de best passende middelen en de expertise van Huidtherapie Boxtel & Best is de meest effectieve behandeling naar jouw gezondere huid gegarandeerd. Een gezonde huid is veel meer dan alleen mooi. Ervaar het zelf. Maak nu een afspraak, bekijk voorafgaand onze website of bel nu: 06 8126 4333.

www.huidtherapieboxtelbest.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


07740 Kunsthandel Lijstenmakerij van Erp