column

De zomer is al op de helft.

De zomer is al op de helft.

01-08-2022

De kermis is weer voorbij en op veel plaatsen is er nog volop keuze in de uitverkoop. Maar ook mogen velen nog gaan genieten van een welverdiende vakantie. Veel plezier!

Benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl.

Traditioneel gaan in deze maand ook de filmavonden op het Lindeplein weer van start. Voor meer informatie kun je terecht op hun social media, maar natuurlijk ook op BezoekOisterwijk.nl. Voor de fietsfanaten: schrijf je alsnog in voor het evenement Brabants Mooiste op zondag 4 september, ze hebben zelfs hun programma uitgebreid. De dag ervoor, zaterdag 3 september, kun je weer genieten van Oisterwijk in Concert. Dit keer is er de mogelijkheid om vanaf de terrassen op de Lind op een scherm de spectaculaire muziekavond ook mee te maken. Ook hiervoor raad ik aan op tijd te reserveren! Dat brengt me alvast op het evenement WinterglO’w. Je kunt je via mij nu al inschrijven voor een kraam of deelname. Het evenement is gepland op vrijdag 16 december. Ook particulieren mogen meedoen. De komende maanden zijn er weer wat wisselingen van eigenaren in ons centrum op het gebied van winkels en horeca. Gelukkig geen leegstand, maar gezonde overnames.

Hebben jullie weleens een stadswandeling meegemaakt in ons centrum? Een echte aanrader. Denk in ieder geval niet dat je alles weet over ons mooie Oisterwijk. Je zul je verbazen. Voor meer informatie kun je natuurlijk kijken op de site BezoekOisterwijk.nl. Daar staat sowieso alles op over Oisterwijk. De manager van Bezoek Oisterwijk, de Buitengebied manager en Centrummanager werken daarin samen om alles op een duidelijke manier te communiceren voor iedereen. Alles wordt ook nog eens ondersteund door verschillende social mediakanalen en dag- en weekbladen. Zowel fysiek als digitaal. Heb je een evenement dat je gepubliceerd wil zien? Meld het ons.

Wederom mogen we via onze passantenmetingen een stijging verwelkomen van het aantal bezoekers. Ook is de verblijfstijd daarvan aan de hoge kant ten opzichte van concurrerende plaatsen. Oisterwijk bruist steeds meer!

Blijf gezond, koop lokaal en denk aan elkaar. Tot ziens in ons mooie Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11158 De reizende masseur