Opvallen? Adverteer in Bruist

Column

Littekens en Icoone®

Littekens en Icoone®

01-09-2022

Littekenvorming is een natuurlijke fase van het genezings-proces, waarbij niet alleen de opperhuid, maar ook de diepere huidlagen zijn beschadigd. Je huid kan in dit geval het beschadigde weefsel niet op dezelfde manier vervangen als bij wonden waarbij alleen de opperhuid is beschadigd. Bij een diepere wond maakt het organisme fibreus collageen bindweefsel aan om de beschadigde huidlagen toch te kunnen ‘repareren’. Er ontstaat dan een litteken.

Icoone® is momenteel het meest innovatieve mechanische bindweefsel-massage-systeem ter wereld. Zo is Icoone® zeer effectief in te zetten voor het verminderen van de zichtbaarheid van littekens, het losmaken van pijnlijke verklevingen en het ondersteunen van het genezingsproces van het litteken. Zelfs littekens op de meest delicate behandelgebieden, zoals binnenkant armen, hals en oogleden, zijn met Icoone® pijnloos te verbeteren.

Met Icoone® mogen wij drie dagen na wondgenezing al starten met het behandelen van littekens. Hierbij werken we eerst om het litteken heen om drainerend te werken, waardoor de wondgenezing gestimuleerd wordt. Later in het traject wordt er ook op het litteken zelf behandeld. Hierdoor worden verklevingen effectief aangepakt.

Huidzorg Unique is een praktijk voor huid- en oedeemtherapie waar je terechtkunt voor de behandeling van verschillende huidproblemen.

Wij geven je graag advies en stellen samen met jou een behandelplan op bij onder andere de volgende huidproblemen:

BENIEUWD? Tijdens een persoonlijke intake laten wij je graag kennismaken met de mogelijkheden.

Moergestelseweg 22, Oisterwijk 06-19336915 info@huidzorgunique.nl www.huidzorgunique.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

Ibiza Tilburg
Ibiza Tilburg
Oisterwijk Bruist

’t Stationneke
’t Stationneke
Oisterwijk Bruist

SEC
SEC
Oisterwijk Bruist


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk BruistOntharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist

Op naar de feestdagen!
Op naar de feestdagen!
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04737 - Huidzorg Unique