column

De herfst is nu echt begonnen!

De herfst is nu echt begonnen!

01-10-2022

We hebben een schitterende zomer achter de rug. Mooie, geslaagde evenementen en veel terrasmomenten. We mogen onze waardering uitspreken over de organisaties die het weer piekfijn hadden geregeld.

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl Wilt u meer weten over Centrummanagement? Kijk dan op www.cm-oisterwijk.nl

De dagen worden nu steeds korter en de pepernoten zijn alweer een tijdje verkrijgbaar. Kortom: de herfst is nu echt begonnen. Aan het eind van de maand mogen we zelfs de klok weer verzetten. Dit geeft toch weer het gevoel dat de winter in aantocht is. Daarmee komen ook weer de traditionele veranderingen die een seizoen met zich meebrengt. Denk aan stamppotten, winterkleding en natuurlijk de koude dagen en nachten.

Gelukkig zijn er in ons centrum weer een paar nieuwe ondernemers die een zaak hebben overgenomen. We noemen Drogisterij Kosters, Vuur & Vlam en eerder ook Eetcafé de Baronnen. We wensen de nieuwe ondernemers veel succes met hun bedrijf! Wij als Centrummanagement hebben de vergunningen voor de sfeerverlichting, kerstbomen en de yurt voor de kerstman al aangevraagd. Komende maand zullen we dat ook doen voor WinterglO’w. Dit evenement zal plaatsvinden op 16 december. Daarnaast zal de ijsbaan, genoemd Wintervillage, ook weer opgebouwd worden op het veld voor de kiosk. Maar eerst hebben we nog de herfstvakantie die ook in deze maand valt.

Omdat we op tijd de organisatie voor WinterglO’w willen afwerken, vragen we of iedereen die een kraam wil huren of een optreden wil doen op die avond zich snel te melden via onderstaand website. We hopen dan ook dat het weer een echt lokaal feestje gaat worden met wederom veel bezoekers, plaatselijke artiesten en muzikanten.

Koop lokaal en denk aan elkaar. Tot ziens in ons mooie Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


07740 Kunsthandel Lijstenmakerij van Erp