column

Studiebegeleiding     We zijn weer open!

Studiebegeleiding We zijn weer open!

01-10-2022

Een nieuw schooljaar. Nieuwe kansen. Nieuwe mogelijkheden. Weg met die achterstanden! Hopelijk wordt schooljaar 2022-2023 weer een gewoon jaar.

De eerste schooldag

Hij is er altijd sneller dan je liefhebt. Een duidelijker teken dat de vakantie echt is afgelopen is er niet. Al snel verdwijnen we weer in het ritme van vroeg opstaan, schooltassen inpakken en planningen maken voor zowel school als alle hobby’s. Maar ook komen er al snel de eerste leervragen. ‘Kun je wiskunde uitleggen?’ ’Wat moet ik bij deze opdracht doen?’ ‘Ik snap echt niks van Engels!’

Begeleiden

Soms is het erg lastig om thuis je kind te begeleiden. Wat is de leervraag precies? Bij Engels bijvoorbeeld, zijn de woordjes lastig, is de grammatica te moeilijk of legt de leerkracht het niet goed uit? Door op deze vragen antwoord te krijgen kun je gericht begeleiden. Soms kan het helpen om samen aan de slag te gaan en soms is het als ouder niet mogelijk om te helpen. In dat geval kunt je altijd bij ons terecht.

Positief

Hopelijk wordt het een schooljaar zoals voor de corona. Oftewel een schooljaar waar de focus, voor ons, komt te liggen op het begeleiden van leerlingen. Welke leerstrategie past bij welke leerling? Hoe zorgen we ervoor dat de opgelopen achterstanden zo snel mogelijk weggewerkt worden? Weer aan de slag met Leren-leren. We kijken ernaar uit om weer gelukkige leerlingen te zien die weten wat er van ze gevraagd wordt en waar we duidelijke leerdoelen en afspraken mee kunnen maken. We gaan er positief in. Hopelijk de corona niet!

Bel voor meer info: 06-83838903 of 06-13177212Dit schooljaar goed van start. Meld je nu aan!

Studiebegeleiding Helvoirt info@studiebegeleidinghelvoirt.nl www.studiebegeleidinghelvoirt.nl Studiebegeleiding Haaren info@studiebegeleidinghaaren.nl www.studiebegeleidinghaaren.nl studiebegeleiding Oisterwijk Burgemeester Verwielstraat 67, Oisterwijk (voorheen studiewijzer oisterwijk)

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10906 - Proeflokaal 't Gelagh