column

Al een feestdagengevoel?!

Al een feestdagengevoel?!

01-11-2022

De maand november staat in het teken van Sinterklaas en de voorbereidingen voor de feestdagen. Na de intocht van Sinterklaas op 13 november krijgen we toch allemaal weer een feestdagengevoel? Cadeaus kopen, surprises maken en vroeg de gordijnen dicht! Voor de koopjesjagers hebben we ook nog het zogenaamde Black Friday Weekend aan het eind van de maand. Met de gestegen prijzen is dat natuurlijk deze keer de moeite waard.

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl Wilt u meer weten over Centrummanagement? Kijk dan op www.cm-oisterwijk.nl

Jammer dat de Tabaksspeciaalzaak van Paymans vanwege ziekte moet stoppen. Ze waren een van de eerste winkels in Oisterwijk, dat maakt het nog verdrietiger. Dit soort winkels is erg belangrijk voor een gevarieerd winkelbestand en de daarbij behorende behoeften. Hopelijk zal het pand een mooie nieuwe invulling krijgen. Paul en Maud in ieder geval bedankt en sterkte voor jullie toekomst. Als het goed is, zal de nieuwe sfeerverlichting ook gehangen worden ook rond half november worden opgehangen. We hebben gekozen voor een duurzame ledverlichting. Het energieverbruik is bijna gehalveerd ten opzichte van de vorige verlichting. In deze tijden niet verkeerd. Ook zullen we vanwege de crisis op energiegebied de verlichting korter laten branden om zo nog meer stroom te besparen.

Nu het belangrijkste: WinterglO’w! De commissie heeft al heel wat werk verricht voor vrijdag 16 december.

Artiesten, orkesten, zanggroepen en straattheater zijn al geregeld. Natuurlijk kunnen liefhebbers zich nog aanmelden om mee te doen. Hoe meer deelnemers, hoe leuker het evenement wordt! Ook mag iedereen een kraampje huren bij de organisatie. Voor alle informatie over WinterglO’w kijkt u op www.winterglowoisterwijk.nl. Daar staat alles op voor deelname en u vindt er het hele uitgebreide programma van die avond. Ook is het natuurlijk op de social media te volgen.

In deze maand starten we ook met de vele koopzondagen tot aan Kerstmis. De winkeliers en horeca willen u graag van dienst zijn met hun producten en service!

Koop lokaal en denk aan elkaar. Tot ziens in ons mooie Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10906 - Proeflokaal 't Gelagh